Folosește aceste două ingrediente dacă vrei ca baia ta să miroasă mereu frumos

Home / Lifestyle / Folosește aceste două ingrediente dacă vrei ca baia ta să miroasă mereu frumos
Folosește aceste două ingrediente dacă vrei ca baia ta să miroasă mereu frumos

Menținerea curățeniei în baie și  mirosul proaspăt pot fi destul de solicitante. Dar dacă știi acest sfat util, poți avea întotdeauna aer curat în această cameră mică, foarte importantă pentru casa ta. Elli.ro îți spune o metodă inedită de a face un odorizant natural pentru toaletă și baie, la fel de eficient ca cele cumpărate din magazine, doar că 100% natural. Ai nevoie doar de 2 ingrediente și de fix un minut din timpul tău!

Acest odorizant de cameră este la fel de eficient ca și cele cumpărate de la magazin, dar vine cu trei beneficii suplimentare – este fără substanțe chimice, ușor de făcut și foarte ieftin. In plus, parfumul oferit este de lungă durată, lucru care nu se întâmplă cu produsele industriale. Utilizați aceste două ingrediente pentru a face ca baia să miroasă mereu frumos!

  • O rolă de hârtie igienică
  • Un ulei esențial la alegere

VIDEO / Ingredientul care te scapă de coșuri pentru totdeauna! Folosește-l înainte de culcare

Indicații:

Tot ce trebuie să faceți este să puneți câteva picături de ulei esențial preferat pe partea interioară a cilindrului de la hârtia igienică. Și asta e tot! Nu putea fi mai simplu. Dacă faceți acest lucru, vă asigurați un parfum de durată în baie sau până când terminați rola de hârtie.

Opțional, puteți experimenta cu diferite uleiuri. Dacă aveți mai multe role în baie expuse, puteți folosi un anume tip de ulei esențial pe una, iar pe cealaltă să îl schimbați.

Rezultatul este uimitor – baia  va mirosi pur și simplu minunat!

Acest lucru este mai mult sau mai puțin o combinație de 2 în 1. Nu numai că vei avea un parfum revigorant și natural in baie, dar și hârtia igienică va fi parfumată!