masca menta cearcane elli.ro
0

Folosește menta pentru pungile de sub ochi. Spune ”Adio” cearcănelor

După 30 de ani, majoritatea femeilor se confruntă cu aceeași problemă: cearcăne și riduri. Și pentru că tratamentele cosmetice sunt costisitoare, dar nici timpul nu este cel mai bun prieten, atunci ar trebui să încercați să scăpați de aceste probleme cu ajutorul remediilor naturiste. Menta, spre exemplu, vă ajută să scăpați de cearcăne și și riduri.

Pungile de sub ochi sunt cu adevăratb enervante, iar, din păcate, nu reușim să scăpăm rapid de ele, însă ele pot dipărea dacă folosim produsele potrivite. Dacă nu dispuneți de bani pentru ceme scumpe, atunci apelați la natură, ea poate fi cel mai bun prieten.

Mască din mentă

Deși puține persoane știu, menta este un foarte bun revigorant. Pe lângă faptul că tratează anxietatea și bolile de stomac, menta ajută și în lupta împotriva cearcănelor. Menta îți va oferi o senzație de conform, iar după un timp vei realiza că cearcănele au început să dispară.

Cum se prepară

Cumpărați câteva frunze de mentă, după care le zdrobiți, iar pasta obținută se aplică pe ochi. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi o îndepărtați cu apă călduță. Veți avea o senzație plăcută, iar ochii voștir vor fi cu adevărat mai odihniți.

Alte trecuri pentru cearcăne

Pentru pungile de sub ochi mai încercați să vă aplicați cartofi, castraveți, smochine, ulei de măsline sau migdale.

 

S-ar putea să-ți placă și...