Ce spune forma nasului tău despre tine

Home / Lifestyle / Ce spune forma nasului tău despre tine
Ce spune forma nasului tău despre tine

Poate suna incredibil, dar potrivit profesorului Abraham Tamir, de la Universitatea Ben-Gurion din Negev – Israel, forma nasului poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Profesorul a efectuat un studiu care examinează legătura dintre forma nasului și trăsăturile de personalitate. Rezultatele studiului său au fost publicate în jurnale de specialitate, iar acum le afli și tu, prin Elli.ro!  Mai jos puteți găsi 8 forme diferite de nas și trăsăturile de personalitate care sunt legate de ele!

forma nas

Nasul Nubian

Caracteristica cea mai proeminentă a nasului nubian este lungimea. Alte caracteristici ale acestui tip de nas includ un vârf proeminent, atârnat în jos. Persoanele care au acest tip de nas se spune că sunt curioase și iscoditoare. Ei sunt optimiștii care au tendința de a se lega de nevoile altor oameni. În general, compania lor este plăcută. Sunt orientați mereu spre găsirea de soluții la orice problemă.

Nas grecesc

Numele acestui tip de nas vine de la vechile sculpturi grecești, care au această formă de nas. Cele mai importante trăsături includ o lungime îngustă și faptul că este foarte drept. Persoanele cu această formă de nas sunt rezervate și se abțin de la a fi în centrul atenției. Ele sunt practice și de încredere, dar nu se poate vorbi deschis cu ele despre sentimente.

Nasul cârlig

Acest tip de nas este curbat de la baza osului nazal până la vârf, fiind asemănător unui cioc de pasăre sau cu un cârlig. Oamenii care au acest tip de nas sunt plini de imaginație și lipsiți de egoism. Se luptă cu ardoare pentru ceea ce cred și nu eziă să își asume riscuri pentru a-și atinge obiectivele.

Nas arcuit

Deși este asemănător cu nasul cârlig, acest tip de nas are un vârf considerabil mai ascuțit. Persoanele care au această formă de nas sunt foarte puternice și ascuțite la minte. Ele sunt dedicate muncii lor și au mari aptitudini organizatorice.

Nasul buton

Scurt și grațios, nasul butonul este, probabil, cel mai popular dintre toate formele. Persoanele care au forma de buton a nasului sunt destul de spontane în procesul de luare a deciziilor, ceea ce îi face pe cei din jur să fie ușor deranjați. Ele sunt, de asemenea, persoane inteligente și nu renunță până când nu obțin ceea ce doresc.

 Nas drept

Această formă de nas este tipică asiaticilor.  O linie dreaptă și ușor mai plat în comparație cu celelalte forme, nasul drept este marcat de nări largi și un vârf rotund. Acești oameni au un caracter puternic. Pe de altă parte, ei sunt destul de pasionați și temperamentali.

Nasul concav

Marcat printr-un arc mic pe osul nazal, nasul concav nu prea sare în ochi, deoarece pare destul de mic ca și întreg. Persoanele cu un nas concav sunt destul de generoase și întotdeauna gata să-i ajute pe alții. Ele sunt, de asemenea, destul de sensibile, ceea ce le face ușor jignit și rănit.

Nas strâmb

Cu toate că numele său are o conotație negativă, nasul strâmb este de fapt legat de o personalitate iubitoare. Această formă de nas este marcat printr-un pod care iese în evidență și un vârf rotunjit. Persoanele care au un nas strâmb sunt întotdeauna dedicate lucrurilor pe care le fac. Sunt buni ascultătorișifoarte realiști.