Ce spune forma posteriorului despre starea ta de sănătate!

Home / Lifestyle / Ce spune forma posteriorului despre starea ta de sănătate!
Ce spune forma posteriorului despre starea ta de sănătate!

Forma fundului tău spune multe despre tine. Fie că ești mândra posesoare a unui fund bombat, a unui fund…generos sau al unuia abia sesizabil, aceste lucruri pot dezvălui secrete despre starea ta de sănătate. Chiar dacă până acum nu te-ai gândit la asta, ar fi momentul să o faci, pentru a afla la ce ești predispusă, în funcție de forma posteriorului tău!

Citește și: Cum să te lași de fumat folosind un singur ingredient pe care îl găsești în bucătărie?

Modul în care se depozitează grăsimea spune multe despre sănătatea ta și despre alimentația pe care o ai. De exemplu, grăsimea stocată în zona pieptului sau a trunchiului este mult mai periculoasă decât cea stocată pe șolduri sau pe fund. Iar modul în care se stochează această grăsime dă și forma fundului tău. Ține minte un lucru, acela că femeile cu un fund mai mare sunt mai inteligente decât restul, cel puțin asta spun specialiștii!

forma fundului

Fundul pătrat

Acest tip de formă poate însemna multe lucruri. Poate că persoana respectivă are mânerele ușor mai mari sau poate că face exerciții, care fac ca această formă să apară. Dacă vrei totuși să revii la o formă bombată a fundului, poți face exerciții care să reducă excesul de grăsime din jurul șoldurilor și să îl tonifieze frumos.

Fundul rotund

Un fund rotund este semn bun, de sănătate. Mai înseamnă și că există depozite de grăsime acumulate în partea de sus a feselor, care sunt ușor de dat jos, la nevoie.

Fundul în formă de inimă

Acesta este probabil cel mai dorit tip de posterior pentru că este mai plin în partea de jos și se subțiază către talie. Totuși, acest lucru poate însemna și că grăsimea se poate acumula mult mai repede în partea de jos, cea care este mai plină. Este ușor să dai jos excesul de grăsime de pe el, mai ales atunci când înaintezi în vârstă. Dacă faci asta acum, poate fi benefic pentru tine, pentru că eviți problemele de sănătate care pot apărea în timp.

Fundul în formă de V

Aceasta este o formă caracteristică femeilor care depășesc vârsta de 45 de ani. Grăsimea din partea de jos începe să migreze către alte părți odată cu înaintarea în vârstă și lipsa estrogenului. Dacă ai acest tip de fund, atunci este important să începi să reduci grăsimea imediat, pentru a-ți proteja inima.