Greșeli de stil care te fac cu 20 de ani mai bătrână

Home / Fashion / Greșeli de stil care te fac cu 20 de ani mai bătrână
Greșeli de stil care te fac cu 20 de ani mai bătrână

Modul în care te îmbraci poate afecta cu siguranță și vârsta pe care o ai. Dacă respecți regulile, poți salva cu ușurință câțiva ani. Dar dacă nu, atunci  poți arăta mult mai bătrână decât ești, iar asta cu siguranță nu este recomandat să se întâmple. Uite ce greșeli de stil trebuie să eviți, dacă vrei să arăți mai tânără!

Citește și: Greșeli de stil care te fac cu 20 de ani mai bătrână! Ai mare grijă la ce alegi!

Cele mai des întâlnite greșeli de stil pe care poți să le faci se regăsesc în lista de mai jos. Uită-te cu atenție la ele și vezi ce poți să faci pentru a le evita data viitoare.

Prea mult negru

Negrul este o culoare elegantă. Dar atunci când îmbătrânești, negrul devine culoarea pe care ar trebui să o eviți pentru că pielea devine mai albă odată cu vârsta, iar contrastul cu negrul din haine poate deveni deranjant. Acest contrast va atrage atenția mult prea mult asupra defectelor tenului, precum și asupra ridurilor și a cearcănelor. De aceea, ar fi de dorit și să te vopseșți în altă culoare, pentru că asta te va face să arăți cu 5 ani mai tânără.

Ascunzi mult

La vârsta de 30+, ar trebui să știi că tinzi să cumperi haine care sunt în mărimi nepotrivite ție. De aceea ar trebui să fii puțin mai atentă atunci când mergi la cumpărături, pentru a evita acest aspect și pentru a cumpăra mărimea potrivită.

Porți fuste prea lungi

Doar pentru că ești ceva mai bătrână, nu înseamnă că nu poți purta fuste mai scurte. Ar trebui să fii atentă totuși la fustele în mărime incertă. Fustele până la jumătatea pulpei sunt recomandate fetelor de 20 de ani, așa că nu ar trebui să porți o astfel de fustă, care te poate îmbătrâni peste măsură.

Ochelari nepotriviți

Ar trebui să știi că și ochelarii nepotriviți pot adăuga câțiva ani buni la vârsta ta. Nu ar trebui să cumperi prima ramă pe care o găsești, ci să probezi mai multe, până o găsești pe cea potrivită. Important este ca ochelarii să arate bine și să se potrivească fizionomiei tale. Și nu elimina din start ramele groase, posibil să ai surprize.

Pantofii sunt importanți

Chiar dacă platformele sunt încă pe val, asta nu înseamnă că sunt o alegere bună pentru tine, mai ales dacă ai peste 30 de ani și ai 30 de kg. În acest caz,ar trebui să fii atentă să iei pantofi ceva mai finuți, nu atât de butucănoși.