Ai grijă de pielea ta! Ce tratamente faciale trebuie să faci înainte să pleci în vacanță?

Home / Beauty Tips / Ai grijă de pielea ta! Ce tratamente faciale trebuie să faci înainte să pleci în vacanță?
Ai grijă de pielea ta! Ce tratamente faciale trebuie să faci înainte să pleci în vacanță?

Pielea feței este cea mai sensibilă și îmbtrânește cel mai repede. Trebuie să avem grijă de tenul nostru, oferindu-i hidratare și multă atenție. Medicul dermatolog Ina Sosoaca ne ajută să ne menținem tenul tânăr și frumos. Astfel, înainte să plecați în vacanță, trebuie să urmați câteva tratamente pentru față care ajută pielea să se regenereze. Dermatologul explică de ce soarele pune în pericol calitatea pielii și care sunt ceilalți factori care ne afectează țesutul, dar și cum putem să scăpăm de această problemă.

Medicul estetician Ina Sosoaca
Medicul estetician Ina Sosoaca
CE SUNT PUNGILE DE SUB OCHI, CUM SE FORMEAZĂ ȘI CUM SCĂPĂM DE ELE?

” Când vorbim despre concediu întodeauna trebuie sa fim pregătiți pentru o protecție maxima a pielii pentru ca este practic imposibil sa te ferești complet de soare in timpul excursiilor. Chiar dacă porți o pălărie, soarele te„găsește“ atunci când înoți, sau mergi pe jos la plimbare. Acest lucru duce la o fotoimbatranire a pielii, cu consecințe negative și periculoase.

Prin urmare, este important să știm ce proceduri sunt necesare înainte de vacanță ( cu câteva zile înainte de plecare):

1. Nu mai târziu de 5-7 zile înainte de concediu este recomandata procedura de biorevitalizare, care consta in injectarea cu acid hialuronic, pentru normalizarea proceselor metabolice. Acest lucru va proteja pielea de expunerea la soare si de aerul uscat în avion. Substanțele pe baza de acid hialuronic au efect terapeutic, antioxidant și ajuta pielea in refacerea și menținerea hidrobalansului pentru o perioadă mai lunga.

2. Datorită faptului că la soare avem tendința sa ne încruntam mai des, atat pentru femei, cât si pentru bărbați cu expresia facială activă, înainte de vacanță, este mai bine sa prevenim formarea ridurilor prin aplicarea procedurii cu toxina botulinica. Acest tip de tratament se face cu două săptămâni înainte de călătorie.

3. Procedura de previnere, cu efect prelungit, este o sesiune cu câteva ședințe de PRP sau mezoterapie cu vitamine (in mod special cu Vitamina C) si antioxidanti (2-3 proceduri / 1 data la 10 zile) care ajuta și pielea, parul și unghiile pentru a supraviețui stresului climatic.

4. Dacă ați planificat si corectarea fetei cu filler este mai bine sa realizați aceasta procedura cu 10-14 zile înainte de călătorie.
Bininteles, in vacanța aveți nevoie de creme cu protecție potrivită pentru tenul dvs., dar pentru fata oricum mai bine folosiți cremele cu SPF 50 și recomand sa va expuneti la soare numai între 7.00-11.00 și 17.00-19.00.

Sa aveți concediu frumos și plăcut!”, a declarat medicul dermatolog Ina Sosoaca.

Ben White

Ina Sosoaca este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul dermatolog poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Sosoaca.

Doctorul estetician Ina Sosoaca colaborează cu Bella Medical Spa, unde vă puteți face programări pentru consultații.