A revenit moda anilor 60′ și 90′. Ținutele de la Hollywood care nu trebuie să-ți lipsească din dulap

Home / Fashion / A revenit moda anilor 60′ și 90′. Ținutele de la Hollywood care nu trebuie să-ți lipsească din dulap
A revenit moda anilor 60′ și 90′. Ținutele de la Hollywood care nu trebuie să-ți lipsească din dulap

Se spune că istoria tinde să se repete, și acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de modă. Aparent, pentru asta au fost inventate tendințele în modă, care vin și pleacă, dar întotdeauna au parte de o revenire spectaculoasă, la distanță de câteva decenii. Așa că ceea ce purta mama ta atunci când era tânără este fix ceea ce porți și tu acum. Uite care sunt cele mai spectaculoase reveniri în modă și nu îți va veni să crezi cât de asemănătoare sunt aceste piese vestimentare cu cele din anii 1970 sau 1960. 

Vă încurajăm să răscoliți puțin șifonierul mamei sau al bunicii, pentru că veți gîsi cu siguranță piese vestimentare care o să vă placă și care sunt la mare căutare în acest sezon. Uite care sunt cele mai spectaculoase reveniri în modă,în materie de piese vestimentare și după ce să te uiți în garderoba mamei.

Rochiile maxi cu umerii dezgoliți

rochii maxi fara umeri

Se pare că rochiile foarte lungi și fustele maxi nu au ieșit din trenduri. Ați observat că acestea au fost unele dintre cele mai populare tendințe ale modei pentru câteva sezoane? În acest sezon, designerii recomandă purtarea rochiilor maxi cu umerii dezgoliți, fix ca cele care se purtau în anii 1970. Asemănările dintre ele sunt uimitoare, așa că trebuie să cauți neapărat în garderoba mamei pentru a găsi ceva care să îți placă.

Fuste mini din piele întoarsă

Anii 70 au făcut o revenire spectaculoasă în acest sezon. Asta pentru că fustele scurte din piele de căprioară sau imitație de piele de căprioară au fost vedete în urmă cu ceva decenii. Tehnica de producere a acestora era fie mozaic, cu petice, fiind accesorizate chiar și cu pene grele. Acum, astfel de fuste merg cu ușurință cu o pereche de sandale obișnuite.

Salopetă

Lungi sau scurte, realizate din denim sau din țesături ușoare, simple sau colorate, cu imprimeuri, salopetele sunt din nou pe val. Au fost purtate intens în anii 80, chiar și mai devreme, fiind foarte populare și la începutul anilor 90. Ei bine, acum au revenit în trenduri și sunt din nou unele dintre cele mai apreciate piese vestimentare. Este foarte probabil să găsiți o salopetă în garderoba mamei sau a surorii mai mari.

Tunici tricotate

tunica ce se poarta la mare

Rochiile și tunicile Missoni și alte versiuni similare manual au fost în garderoba fiecărei fashioniste care se respectă din anii ’60. Moda din anii ’60 s-a întors din nou – acum poți purta o astfel de tunică dacă vrei să te duci la plajă, de exemplu, fiind o piesă vestimentară indicată pentru mare.