Hairstylistul Adi Constantin susține lupta împotriva violenței

Home / Health / Hairstylistul Adi Constantin susține lupta împotriva violenței
Hairstylistul Adi Constantin susține lupta împotriva violenței

Ilinca Vandici are de ce să fie mândră, căci hairstylistul Adi Constantin, care îi este și un foarte bun priete, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu gestul lui. El a avut curaj să fie fotografiat într-o postură în care nu l-a văzut nimeni până acum.

Deși a declarat că nu este de acord cu paradele gay, hairstylistul Adi Constantin a fost pozat după ce s-a dat cu ruj pe buze. Nu vă pregătiți însă de judecată, căci stilistul vedetelor a făcut acest lucru pentru a susține lupta împotriva violenței domestice. Proiectul a fost derulat pentru prima dată de către artistul J Balvin, care s-a rujat pentru a încuraja o campanie demarată de către actrița Alejandra Borrero.  Alături de Adi Constantin s-au alăturat, în România, și Brigitte Sfăt, Adina Barbu și Raluca Podea. Hair stilistul Adi Constantin este parte activă a vieţii mondene româneşti de mai bine de 14 ani. Despre acțiunea pe care o susține și în România, hairstylistul este de părere că oamenii pot deveni mai buni și mai blânzi, iar cei care sunt maltratați pot avea, de asemenea, o viață mai bună.

FOTO: Adi Constantin
FOTO: Adi Constantin

Adi Constantin a povestit o parte din experința sa în domeniul hairstyling. ” Iubesc tot ce ține de …par. Am deprins această meserie încă din copilărie. Am fost înnebunit mereu după coafuri, în special cele de femei. Mi-am dorit această meserie, însă în urmă cu 14 ani, când am început să lucrez în branşă, în România nu se ştiau atât de multe despre hairstyling, motiv pentru care am ales să plec în Italia, unde am studiat la o prestigioasă şcoală din Milano tot ce ţine păr. Acolo am învăţat că fiecare firicel de păr este important, podoaba capilară trebuie întreţinută, pentru că părul unei femei este cartea sa de vizită. Din fericire pentru mine am reuşit să lucrez cu profesionişti, oameni care m-au învăţat ce înseamnă realmente o coafură şi cum să defineşti un trend. O parte din experienţa mea o datorez salonului Aldo Coppola din Milano, unde am avut onoarea să lucrez cu hair stilişti renumiţi în Italia. Printre persoanele publice care frecventează acest salon este şi Mădălina Ghenea, însă vedetele sunt multe care calcă pragul salonului”, a conchis hair stilistul.

FOTO: Adi Constantin
FOTO: Adi Constantin