Hairstylistul Cristi Pascu ne spune ce tunsori sunt ideale pentru părul blond

Home / Beauty Tips / Hairstylistul Cristi Pascu ne spune ce tunsori sunt ideale pentru părul blond
Hairstylistul Cristi Pascu ne spune ce tunsori sunt ideale pentru părul blond

Blondul nu se demodează, ci se reinventează în primăvara anului 2016.  Hairstylist-ul Cristi Pascu recomandă câteva tunsori șic la care pot recurge femeile blonde pentru a atrage toate privirile și în acest sezon.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hair-styliști din România, inițiatorul concursului "Cel mai bun hair-stylist din Romania" și al "Academiei de Coafura" ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.
Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hair-styliști din România, inițiatorul concursului “Cel mai bun hair-stylist din Romania” și al “Academiei de Coafura” ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes

“Blondele pot îndrăzni o tunsoare scurtă, de tip periuță, urmând exemplul lui Charlize Theron în Mad Max. Această tunsoare te poate avantaja dacă ai o fizionomie frumoasă. Dacă vi se pare prea mult, putem urma exemplul lui Sharon Stone, care a ales un alt gen de tunsoare scurtă și un blond perfect, care își schimbă nuanța în funcție de modul în care bate lumina”, spune Cristi Pascu.    Blondul uniform a ieșit din modă, cel puțin pentru moment. Specialiștii în culori adoră să combine mai multe nuanțe de blond pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.  “Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic până la un blond închis. Poți avea rădăcinile închise și vârfurile foarte deschise, aproape de alb, plecând de la șaten. În aceste combinații de închis cu deschis, totul pleacă de la rădăcină, de la o bază mai închisă. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite să avem orice tunsoare”, continuă Cristi Pascu.

Este anul culorilor!

La fel ca în modă, unde culorile anului sunt stabilite de Institutul Pantone, și la coafuri se poartă nuanțe rose quartz, serenity, dar și multe alte culori îndrăznețe. Cristi Pascu recomandă tunsori ieșite din comun, mai ales în rândul adolescentelor. “Tunsorile androgine au făcut ravagii la un moment dat, dar putem purta blondul în foarte multe variante: rose, piersică, blond cu reflexe și irizații violet. Nu trebuie să  uitam că blondul este culoarea care ne permite să folosim orice nuanțator și să avem cu totul o altă nuanță pentru câteva zile sau săptămâni, fără să fie nevoia de vopsit”, spune Cristi Pascu.