Iată care este cea mai bună partidă de sex pe care o poți face vreodată! Tu ai încercat-o?

Home / Health / Iată care este cea mai bună partidă de sex pe care o poți face vreodată! Tu ai încercat-o?
Iată care este cea mai bună partidă de sex pe care o poți face vreodată! Tu ai încercat-o?

Sexul conștient este cel mai bun sex pe care îl poți face vreodată, spun specialiștii. Este adevărat, sexul conștient ține de lucrul cu sine, de conștientizare și de practicarea sexului pentru cu totul și cu totul alte motive decât plăcerea imediată. Înseamnă să triezi, să selectezi și să alegi partenerul cel mai bun pentru tine, nu cel care îți sare în fața ochilor din prima. Odată ce faci asta, experienț va fi una de neuitat!

Ce înseamnă sexul conștient?

A face sex conștient nu înseamnă a face sex când ești treaz, ar fi mult prea derizoriu. Înseamnă, dincolo de toate, că atunci când întâlnești bărbați care te atrag la prima vedere, să ajungi să îi cunoști mai bine înainte de a lua această decizie. Când bei, de exemplu, este foarte greu să faci asta, pentru că alcoolul încinge spiritele și îți întunecă mintea. Iar a doua zi de dimineață, poți regreta ceea ce ai făcut, iar vina aceasta, cumulată, poate produce adevărate ravagii.

Este mult mai ușor pentru tine să îți pui câteva întrebări esențiale înainte de a te arunca în pat, cum ar fi:

  • Pot să îmi petrec restul vieții cu această persoană?
  • Vrea această persoană să fie într-o relație sau caută doar sex ocazional?
  • Vreau să fiu intimă cu această persoană?
  • De ce?

Când ești treaz, poți răspunde mult mai simplu la aceste întrebări și poți evita mustrările de conștiință de după. Este adevărat, asta te va face să te culci cu mai puțini bărbați și să ai parte de mai puțin sex, dar până la urmă, ce îți dorești: sex de calitate sau orice tip de sex, cu oricine, oricând?Asta te va ajuta să devii mult mai selectivă și să nu mai pici în mrejele oricui, oricând. Monogamia poate că nu este pentru toată lumea, dar nu despre asta este vorba, ci despre alegere.

Meditația este cheia unui sex ca la carte

Pare foarte dificil ceea ce spunem acum și cât se poate de spiritual, dar este adevărat. Sexul conștient se obține prin meditație. Este vorba de energia care îți dă putere să mergi mai departe. Prin meditație, poți ajunge la echilibru. Și odată ce obții acest echilibru pentru tine, nu vei mai depinde de confirmările și atenția din partea celorlalți. În aceste condiții, sexul devine la fel de delicios ca o cafea sau ca un apus de soare, este un semn de punctuație care te ajută să te bucuri de viață.

Conștiența te ajută să te cunoști pe tine

De ce sexul conștient este atât de bun? Pentru că, de fapt, sexul nu mai este obiectivul principal. Atunci când meditezi, devii conștient de propria ta valoare, nu mai cauți validarea celorlalți, care este o dependență, de fapt. Sexul devine o roată mai mare, la o căruța mai mare, pentru a o spune cât se poate de sincer. În momentul în care nu îi mai acorzi atâta putere, nu faci decât să crești plăcerea care vine odată cu el. Pentru a obține sexul conștient, ai nevoie de un coach, de cineva în care ai încredere și care să îți ofere rezultate repede. Mai exact, de cineva care să te antreneze și care să te învețe tehnici esențiale de meditație, care să îți reconfigureze altgoritmii și să te facă să devii o altfel de persoană, cea care ia deciziile în cunoștință de cauză. Asta nu numai că va duce către un sex de mai bună calitate, dar va crește și plăcerea exponențial. Ce poate fi mai sexy decât atât?