Iată care este cel mai eficient regim de slăbit. Mănânci absolut tot ce vrei

Home / Diet and Fitness / Iată care este cel mai eficient regim de slăbit. Mănânci absolut tot ce vrei
Iată care este cel mai eficient regim de slăbit. Mănânci absolut tot ce vrei

Toate femeile vor să arate bine, să slăbească în timp util și să aibă o musculatură bine definită, însă nu întotdeauna reușesc această performanță. Unele persoane slăbesc greu, altele ușor. Sunt sute de rețete de slăbit, diete bazate pe lume, fructe sau chiar carne, însă nu dau rezultate la toată lumea. Un regim de slăbit benefic și sănătos este cel mai indicat pentru a scădea în greutate, dar și pentru a rămâne cu o piele frumoasă.

Citește și: Scapă de ridurile de la ochi cu banane și miere. Iată ce trebuie să faci

Fie vorba de o adolescentă, femeie de 30, 40 sau 50 de ani, toate doamnele și doamnișoarele vor să arate bine, motiv pentru care greutatea este un aspect destul de important. Kilogramele în plus nu sunt doar un criteriu de frumusețe, ci și de sănătate. Este important să avem greutatea potrivită și pentru ca organismul nostru să funcționeze în parametrii normali. Un regim de slăbire foarte eficient, dar și sănătos este cel bazat pe consumul tuturor alimentelor. Nu trebuie să renunțați la absolut nimic în acest regim de slăbire, ci doar să-l urmați cu strictețe.

Așadar, pentru a slăbi sănătos și în timpul util trebuie să consumați doi litri de apă pe zi, să nu săriți peste cele trei mese, să consumați legume și fructe, iar seara, înainte de culcare să nu mâncați nimic. Prima masă trebuie să fie dimineața, iar ultima în jur de ora 20:00, în funcție de ora la care vă puneți în pat. Important este să nu mâncați cu trei ore înainte de somn.

Fiecare masă trebuie să conțină vitamine și proteine, însă în limita admisă de nutriționist. Pentru a ști exact care sunt alimentele ce vă îngrașă sau care vă ajută să slăbiți trebuie să vă faceți niște analize de sânge recomandate doar de medicul nutriționist. După ce ați aflat ce vă ajută și ce nu vă ajută în lupta pentru slăbit, dar și pentru sănătate, încercați să consumați mai puține alimente care vă îngrașă. Cât mai puține dulciuri și grăsimi.

Puteți consuma orice doriți, însă moderat, fără excese.

Citește și: Cum să îți îngrijești corect fața și ce produse de curățare trebuie să folosești