Iată care sunt cele mai puțin dureroase locuri în care poți să îți faci un tatuaj

Home / Lifestyle / Iată care sunt cele mai puțin dureroase locuri în care poți să îți faci un tatuaj
Iată care sunt cele mai puțin dureroase locuri în care poți să îți faci un tatuaj

Îți surâde ideea de a-ți face un tatuaj, dar nu știi care sunt locurile cele mai puțin dureroase. Cât despre ideea de a suferi pentru un act artistic, aceasta nu se numără printre preferințele tale. Așa că ești conștientă că dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să îți alegi un loc unde durerea este cea mai mică. Specialiștii în tatuaje te ajută să iei mai repede această decizie și îți spun locurile de pe corp pe care ai putea să le acoperi cu cerneală, fără cea mai mică durere. 

Citește și: Este sau nu purtatul pălăriilor un obicei care duce la căderea părului?

Cele mai puțin dureroase locuri, pe care ai putea să le înfrumusețezi cu un tatuaj sunt :

Coapsele

Ai nevoie de puțin curaj pentru a-ți face un tatuaj pe coapse, dar este adevărat că dacă îți alegi această zonă a corpului, nici măcar nu vei mai simți durerea. Asta pentru că zona este…cărnoasă, cu o densitate destul de scăzută a rețelelor de terminații nervoase. În plus poți acoperi tatuajul oricând dorești, fără probleme, cu o fustă mai lungă sau o pereche de jeans.

Partea de sus a spatelui

Este o altă zonă pe care ai putea să o explorezi dacă vrei ca procesul de tatuare să te doară cât mai puțin. Ai mare grijă să eviți oasele umărului și ceafa, pentru că în acele zone începe să doară destul de mult. Dacă te gândești să îți faci un tatuaj foarte mic, care nu depășește limitele de care spuneam mai sus, ar trebui să doară foarte puțin, înspre deloc.

Partea de sus a brațului

E un loc perfect pentru un tatuaj. În funcție de mărimea lui, vizibilitatea poate fi modificată, pornind de la lungimea mânecilor pe care le folosești. Doare foarte puțin, pentru că nu prea sunt terminații nervoase în această zonă, așa că poți încerca cu încredere să îl acoperi cu cerneală.

Pulpă

Pare o zonă sensibilă, dar chiar nu este, mai ales când vine vorba de tatuaje. Aici nu prea sunt nervi sau terminații nervoase, așa că dacă vrei să îți faci un tatuaj, este o zonă potrivită. Este adevărat, tatuajele în această zonă se potrivesc bărbaților mai mult, dar poți face și tu o încercare cu unul mai mic, pe care îl poți acoperi ușor.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.