Iată cum îți cureți sângele de toate toxinele

Home / Health / Iată cum îți cureți sângele de toate toxinele
Iată cum îți cureți sângele de toate toxinele

Sângele este compus din patru elemente: plasmă, globule roșii, globule albe și trombocite. El poartă nutrienții către celule și elimină impuritățile din organism, transportă hormonii glandelor endocrine către alte părți ale organismului, ajută la reglarea cantiății de acizi, baze și săruri. Dar ce ne facem atunci când sângele se umple de toxine? Fie că vorbim de metale, substanțe chimice sau tot felul de corpuri străine care își fac loc în sânge ți afectează funcțiile sale? Apelăm la cel mai simplu remediu pentru asta! Dacă vrei să afli care este acesta, citește materialul de mai jos!

Citește și: Bea acest suc dacă vrei să scapi de inflamații și de problemele cu glanda!

Eficiența activității sangvine poate fi stopată sau diminuată de mai multe cauze, printre care se numără sutele de substanțe toxice care pot intra în sânge și care pot afecta funcșțiile acstuia. Vorbim de monoxid de carbon, de plumb și chiar de grăsimi. Aceste substanțe intră în organism prin aerul pe care îl respirăm, prin apa pe care o bem, prin mâncarea pe care o mâncăm și prin piele. Mai mult, eficiența sângelui poate fi afectată și de o lipsă a nutrienților specifici. Un exemplu în acest sens este carența de fier care duce la anemie.

Iar atunci când se întâmplă asta, este momentul să apelîm la o tehnică de curățare sau purificare a sângelui. În acest sens, unele dintre tehnicile de purificare a sângelui ajută la eliminarea corpurilor străine din sânge, iar altele furnizează nutrienții necesari pentru o compoziție normală a sângelui și pentru reabilitarea eficienței acestuia.

Purificarea sângelui este posibilă printr-un program special de postit. Din momentul în care v-ați hotărât asupra faptului că sângele are nevoie de o curățare, atunci alegeți ca și perioadă în care să faceși asta perioada propice postului. Țineți cont de faptul că postul impune o conservare a energiei, de aceea este foarte bine să nu vă mișcați foarte mult în săptămânile în care faceți cura de detoxifiere a sângelui. Nu este bine să postiți în anotimpurile reci, deoarece căldura pe care o emană organismul pentru a rezista frigului este dată de procesul digestiv.

În timpul postului, consumați doar apă distilată/fiartă și rpcită, sucuri, păpădie, armurariu, rădăcină de salcăm, rădăcină de lemn dulce, rădăcină de brusture sau ceai de trifoi roșu. Beți cel puțin 8-10 căni de apă distilaă pe zi pentru a ajuta la eliminarea toxinelor. Cele mai multe sucuri pentru purificarea sângelui sunt sucul de lămâie, sfeclă, sucul de morcovi și sucurile din frunze verzi. sucurile din frunze verzi sunt foarte importante pentru că pt înlocui clorofila, o parte esențiala a procesului de curățare a sângelui.

Țineți postul timp de trei zile, după recomandarea specialistului. După ce ați terminat postul, evitați făina albă și zahărul, foarte greu de digerat.

Comments are closed.