Iată cum poți atrage iubirea și banii în viața ta! Incredibil cum funcționează!

Home / Lifestyle / Iată cum poți atrage iubirea și banii în viața ta! Incredibil cum funcționează!
Iată cum poți atrage iubirea și banii în viața ta! Incredibil cum funcționează!

În India, este absolut normal pentru oameni să poarte cristale și pietre pentru a atrage diferite lucruri în viața lor sau pentru a rezolva anumite probleme. Pietrele pot lucra pentru a te ajuta să atragi energii benefice pentru tine, să atragi dragostea în viața ta sau banii, în funcție de care sunt prioritățile tale. Cum faci, mai exact acest lucru sau mai bine zis, cum te pot ajuta pietrele să faci acest lucru?

Până acum, foarte mulți oameni cunosc legea spirituală a atracției care spune că noi atragem în viață evenimente, circumstanțe, actîiuni care sunt pe aceeași frecvență cu gândurile pe care le emitem. De exemplu, un individ este constant atacat de trecut și de frici, așa că cel mai probabil este să atragă în viața lui oameni de acceași vibrație, construiți la fel ca și el. Când cineva poartă la el o piatră sau un cristal, piatra lucrează pentru a-i ridica vibrația și pentru a face ca numai lucruri benefice să vină către el. Cam așa funcționează pietrele, odată purtate.

Ce pietre trebuie să porți pentru a atrage iubirea?

Terapia cu pietre este cât se poate de specifică, pentru a fi sinceri. O astrogramă personalizată a persoanei în cauza poate indica și pietrele pe care trebuie să le poarte pentru a o ajuta să își găsească ursitul. Nu este atât de simplu pe cât s-ar crede, te duci în magazin, alegi o piatră și o porți. Este puțin mai complicat decât atât. De exemplu, o persoană guvernată de Lună poate să poarte cu succes o perlă sau un safir galben, atunci când persoanele ale căror relații sunt guvernate de Jupiter. Terapia cu pietre nu poate fi generalizată și o astrogramă este necesară, înainte de toate. Ce este cel mai important este calitatea pietrelor, care nu trebuie să aibă defecte și trebuie să fie prețioase, rare și frumoase. Pietrele folosite în terapie sunt mereu încastrate în aur sau argint, datorită proprietăților lor de a conduce energia mai mult decât orice alt metal. Pietrele folosite în terapie pot fi purtate ca inele sau ca pandantive de gât. Atât.

Terapia cu pietre
Terapia cu pietre

Cine ar trebui să le poarte?

Orice individ care crede în puterea cristalelor ar trebui să poarte aceste pietre. Sau toți cei care vor să schimbe ceva în viața lor. Pietrele sunt extrem de rare și sunt cele mai frumoase cadouri pe care ni le poate face natura.

Cât de repede își vor face efectul?

Energia fiecărei pietre este diferită, pentru că vine din zone diferite ale naturii. Din nou, este o chestie cât se poate de personalizată. Sunt 9 planete, guvernate de 12 case diferite și atâtea combinații și permutări care se pot face, așa că este destul de dificil în a da un răspuns. Să luăm un exemplu însă, smaraldul natural. Este o piatră guvernată de Mercur, care guvernează casa banilor și casa dragostei pentru o persoană , iar odată purtată, va aduce cu siguranță noroc purtătorului în aceste 2 zone. Dar cum Mercur guvernează și intelectul, un speaker sau un specialist IT va avea și el rezultate senzaționale purtând-o. Pietrele trebuie purtate minim 120 de zile pentru a avea efectele scontate.

 

Comments are closed.