Cum poți obține un machiaj spectaculos de Revelion / FOTO

Home / Beauty Tips / Cum poți obține un machiaj spectaculos de Revelion / FOTO
Cum poți obține un machiaj spectaculos de Revelion / FOTO

Make-up artistul Marina Isfan explică cei patru pași pe care îi poate urma oricine pentru a avea un machiaj perfect pentru seara dintre ani. Model a fost Bianca Gavrilescu, una dintre componentele trupei din Amadeus. Dacă vrei să fii în vogă, atunci învață cum să fii în centrul atenției și cum poți arăta spectaculos de Revelion cu un machiaj pe care oricine îl poate face chiar acasă.

1. Mai intâi, aplicăm fondul de ten în culoarea potrivită și concealerul, apoi le fixăm cu o pudră liberă, foarte fină.

2. Desenăm baza machiajului cu ajutorul unui gel eyeliner sau cu creioane dermatograf. Ne folosim de culoarea maro închis în centru și în zonele de tranziție și negru în colțurile interne și externe ale pleoapei, pentru a crea efectul fumuriu.

3. Aplicăm un glitter fin de culoare rece, în cazul acesta o nuanță turcoaz, pe zona centrală a pleoapelor superioară și inferioară. Aplicăm creion dermatograf negru pe conjunctivă. Completăm machiajul cu nuanțe de fard pământii pentru a uniformiza trecerile. Trasăm sprâncenele într-o formă naturală. Conturam pomeții și aplicăm iluminator.

4. Pentru că este vorba de un machiaj de sezon, putem opta pentru un ruj într-o nuanță mai tare. Folosim o nuanță de roșu, peste care aplicăm un pigment sidefat. Adaugăm blush în obraji și mascara pe gene”, spune artista.