Iată cum poți scăpa de celulită pentru tot restul vieții

Home / Diet and Fitness / Iată cum poți scăpa de celulită pentru tot restul vieții
Iată cum poți scăpa de celulită pentru tot restul vieții

Celulita dă bătăi de cap oricărei femei, iar de cele mai multe ori nu reușim să scăpăm de ea nici cu tratamente intense. Pentru a avea un corp ferm și fără grăsime trebuie să urmați niște pași impotanți. Numai așa veți reuși să scăpați de celulită pentru tot restul vieții.

Zicala cu mersul pe jos face piciorul frumos nu este doar un mit, ci un pur adevăr. Mergi mult pe jos, urcă tot mai multe scări și vei vedea că și celulita va dispărea.

Ceaiul verde ajută în eliminarea grăsimilor. Așadar, printr-un regim de viață sănătos, mult sport și ceai verde vei reuși să fii mai suplă.

Nu mai consuma produse bazate pe zahăr. Este cel mai mare dușman al organismului. Vrei să nu mai ai celulită? Atunci nu mai bea sucuri acidulate, nu mai consuma dulciuri în exces și vei vedea ce se întâmplă.

Masajul este o alternativă foarte bună împotriva celulitei. Dacă faci masaj de două ori pe săptămțână nu doar că te vei simți excepțional, dar și celulita va dispărea.

După ce faci o cafea nu arunca zațul. Împreună cu câteva lingurițe de ulei de măsline îl poți masa pe corp. Vei avea pielea exfoliată, mult mai fină și … fără celulită.