Ibiza, paradisul vieții de noapte pentru petrecăreți!

Home / Lifestyle / Ibiza, paradisul vieții de noapte pentru petrecăreți!
Ibiza, paradisul vieții de noapte pentru petrecăreți!

Ibiza, ca destinație turistică, este paradisul tuturor celor care aleg viața de noapte și sunt fascinați de acest mod de a petrece timpul. Pentru ei, Ibiza oferă mai mult decât suficient: cluburi, Dj, aglomerație, muzică tare, lumini strălucitoare, trupuri bronzate, petreceri în aer liber. Așa că dacă îți place să te distrezi la maxim cu prietenii tăi, insula care nu doarme niciodată este perfectă pentru tine!

Cluburi, muzică dată tare, vedete și peisaje care îți taie răsuflarea. În câteva cuvinte, aceasta este Ibiza, locație pe care o poți lua în considerare dacă îți place să te distrezi. În Ibiza, poți ajunge cu avionul de pe continent (Madrid, Barcelona) sau cu ferry-boatul din Palma de Mallorca sau Barcelona. La capitolul ce ai de vizitat în insula care nu doarme niciodată, adică Ibiza, oferta este atât de vastă, încât nu poate fi cuprinsă într-un singur material.

Ibiza este sora mai mică a insulei Palma de Mallorca, fiind a treia ca marime din arhipeleagul Balearelor. Aici poți găsi peste 50 de porțiuni de plajă, cu un peisaj absolut încântător. Printre cele mai renumite se numără: Talamanca (o plajă nisipoasă, situată în jurul unui golf natural; aici se află cluburile binecunoscute de pasionații de muzică electronică, Pacha și El Divino). Mai departe, poți vizita Figueretas, o suburbie a orașului principal, în care cafenelele, barurile, restaurantele și cluburile sunt ca la ele acasă. Îți vor trebui 2 săptămâni probabil pentru a le încerca pe toate, dacă nu chiar mai mult. Cu un nume cât se poate de sugestiv, în topul atracțiilor turistice din Ibiza se află Playa d’en Bossa, supranumită șiRolex Beach”. Aici se află parcul acvatic Aguamar și discoteca Space, două dintre locațiile în care trebuie să ajungi odată ce aterizezi în Ibiza.

ibiza elli.ro

Dacă nu prea îți place agitația atât de mult, atunci poți să te cazezi în Santa Eulalia, o stațiune perfectă, în care poți să te bucuri de soare și de peisajele spectaculoase. Aproape de aceasta se află San Antonia Bay, considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje mediteraneene, un adevărat paradis al sporturilor nautice și al pasionaților de adrenalină.

Orașul Ibiza nu are plaje, cea mai apropiată fiind Talamanca, la 15 minute de mers pe jos din portul Ibiza.

Ibiza nu înseamnă numai cluburi, dar înseamnă, de cele mai multe ori. Odată ajuns aici, poți face tenis, golf, călărie, karting, ciclism montan, windsurfing, quad, sporturi de apă, scufundări, croaziere cu vaporașul.Ofertele sunt atât de diversificate, încât cu siguranță nu te vei plictisi.

Un sejur în Ibiza, în funcție de hotelul pe care îl alegi, variază între 400 E și 1200 E.