În doar 15 minute, aceste ingrediente vor face ca părul de pe față să dispară definitiv!

Home / Beauty Tips / În doar 15 minute, aceste ingrediente vor face ca părul de pe față să dispară definitiv!
În doar 15 minute, aceste ingrediente vor face ca părul de pe față să dispară definitiv!

Părul facial este o problemă comună pentru o mulțime de femei, care le obligă să cheltui sute de dolari pentru îndepărtarea lui, folosind tratamente scumpe. Trebuie să admitem că acest lucru poate fi destul de supărător și poate provoca probleme atunci când vine vorba de stimă de sine, așa că nu este de mirare că trebuie eliminat sub orice formă. Tratamentele cu laser și creme de îndepărtare a părului comerciale pot da rezultate bune, dar pot produce multe erupții cutanate ale pielii și înroșirea ochilor, datorită sensibilității pielii feței la compușii chimici din acestea. De aceea, este întotdeauna mai bine să încercați o abordare mai naturală. În acest articol vom împărtăși cu tine o rețetă naturală, care va elimina părul facial în mai puțin de 15 minute și va lăsa pielea radiantă și moale.

Următoarea rețetă a fost folosită în Orientul Mijlociu timp de secole și nu numai că îndepărtează părul, dar, de asemenea, face ca pielea sa arate mai sănătos, mai luminos și mai fin. Toți cei care au încercat vreodată spun că sunt uimiți de rezultatele excelente. Rețeta este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți – o combinație puternică, care face minuni pentru pielea ta.

INGREDIENTE:

  • 2 linguri miere.
  • 1 lingură pastă de fulgi de ovăz
  • 2 linguri suc de lămâie

Zdrobiți fulgii de ovăz în pulbere fină și apoi se amestecă toate ingredientele până când obțineți o pastă groasă. Aplicați amestecul pe zona dorită și lăsați-l timp de 15 minute. Se spală fața cu apă caldă și ați terminat. Aplicați crema hidratantă după aceea și se repetă procesul de 2-3 ori pe săptămână, timp de o lună. Vei observa cum firele de păr dispar treptat până când acestea sunt complet eradicate. Dacă aveți pielea sensibilă, consultați un dermatolog inainte de a aplica orice remediu de casă. Dacă aveți pielea normală puteți încerca pasta pe braț, doar pentru a vă asigura că nu produce iritații.

Epilare facială la tine acasă! Cum să scapi de părul nedorit folosind cea mai simplă metodă

Comments are closed.