Experimentul de 15 minute care înlătură oboseala și îmbunătățește sistemul imunitar

Home / Health / Experimentul de 15 minute care înlătură oboseala și îmbunătățește sistemul imunitar
Experimentul de 15 minute care înlătură oboseala și îmbunătățește sistemul imunitar

Stresul, viața de zi cu zi, serviciul, familia, copiii sau școala sunt pentru pentru care oamenii sunt tot mai obosiți, fără viață, iar majoritatea simt că niciodată nu se odihnesc suficient. Există o metodă prin care poți scăpa de aceste probleme, iar în plus îți îmbunătățește și sistemul imunitar. Nu costă bani și poți să o faci ori la birou, ori acasă.

Cercetătorii ruți au descoperit după multe experimente că există o metodă ingenioasă care îi ajută pe oameni să elimine oboseala din corp, să se revigoreze și să-și îmbunătățească sistemul imunitar. Metoda este una simplă și nu costă bani. Medicul khinetoterpeut Sergei Bybnovskiy, celebru în Moscova pentru terapiile sale, consideră că dacă o persoană stresată pune picioarele în apă rece timp de 15 minute, după acest experiment se va simți mult mai revigorată, iar oboseala dispare. De asemenea, doctorul susține că în apa rece poate fi adăugată gheață, iar cu această terapie și circulația sângelui va fi mult mai bună.

Citește și: Cum scapi de părul de pe sâni?

În cazul persoanelor bolnave, metoda este și mai indicată, iar cei care suferă de diferite afecțiuni este necesare să stea cu picioarele în apă o dată la câteva ore. Repetați acest procedeu cel puțin o dată pe zi, iar sănătatea voastră se va remedia în mod considerabil. După ce ați stat timp de 15 minute cu picioarele într-un vas plin cu gheață și apă rece, vă ștergeți cu un prosop și vă încălțați într-o pereche de ciorapi foarte groși. Veți observa rezultatele char de la prima experiență de acest gen.