0

Încearcă acest masaj facial japonez și vei arăta cu 10 ani mai tânără / VIDEO

O piele tânără poate fi menținută nu doar cu produse cosmetice scumpe, ci și prin metode mai puțin costisitoare. Există trucuri de frumusețe care vă ajută să arătați mai tinere cu timpul și să vă păstrați elasticitatea și strălucirea pielii. Despre arta masajului se știe că face minuni asupra pielii întregului corp. Ce nu știu foarte multe persoane, fie că e vorba de femei sau bărbați, este că masajul este bun inclusiv pentru față, deoarece stimulează circulația sângelui și oxigenează astfel pielea. De altfel, mușchii feței necesită să fie antrenați, iar masajul este ideal în acest sens. Un tip de masaj facial japonez vă va schimba pielea după două săptămâni de exerciții zilnice. 

AI GRIJĂ DE PIELEA TA! CE TRATAMENTE FACIALE TREBUIE SĂ FACI ÎNAINTE SĂ PLECI ÎN VACANȚĂ?

Nu trebuie să depui mult efort pentru a-ți masa fața, ori pentru a face exerciții faciale. Dacă ești însă o persoan comodă, atunci apelează la iun specialist care să știe să-ți maseze fața corespunzător. Rezultatele acestui tratament vor apărea într-un timp mult mai rapid decât te aștepți.

În arta masajului, asiaticii sunt experți, iar de la reflexoterapie până la multe alte tehnici însușite de către aceștia și care au dat randament în toată lumea a fost doar un pas. La noi în țară, masajul a devenit mai des utilizat în ultimii ani, mai ales că acum sunt cunoscut beneficiile acestui tip de tratament de relaxare și tonifiere.  Masajul este ideal și pentru față, întinerește pielea și păstrează tonusul tenului.

Masaj facial japonez

Această tehnică japoneză care te ajută să arăți mai tânără în doar 14 zile este recomandată tuturor femeilor. Vei arăta cu 10 ani mai tânără dacă vei începe să realizezi aceste masaje faciale speciale pentru chipul tău. Ridurile de expresie vor dispărea, iar ridurile evidențiate se vor diminua în timp. Fie că vorbim despre o femeie sau un bărbat, acest tip de masaj va aduce relaxare la nivelul feței, va acționa profund asupra pielii și va menține tinerețea, ba chiar reușește să facă să dispară câțiva ani de pe fața ta.

Cum acționează masajul facial japonez

Masajul facial japonez lucrează la nivelul ganglionilor limfatici și elimină fluidele excesive față. Realizat și pe restul corpului are același efect. Faceți acest lucru fără creme, însă utilizați ulei de bumbac, pentru că este bogat în omega 6. Uleiul de măsline și uleiul de migdale pot fi două variante la fel de bune în masarea feței.

FOTO: PEXELS.COM

S-ar putea să-ți placă și...