Închiriezi haine de firmă și le porți când vrei. Uite cât de norocoase sunt femeile din SUA!

Home / Fashion / Închiriezi haine de firmă și le porți când vrei. Uite cât de norocoase sunt femeile din SUA!
Închiriezi haine de firmă și le porți când vrei. Uite cât de norocoase sunt femeile din SUA!

Ți-ai dorit dintotdeauna să porți haine de firmă, dar nu ai avut niciodată bani suficienți pentru a-ți permite acest lucru. Sau ți-ai permis cel mult un item de îmbrăcăminte, pe care l-ai purtat excesic până la uzare pentru a-ți putea justifica investiția. Ei bine, femeile din SUA sunt ceva mai norocoase, pentru că ele au parte de cel mai tare serviciu de rental haine, la un preț absolut incredibil. Până când acest tip de servicii ajunge la noi, credem că mai avem însă mult de așteptat.

Închiriea de haine este una dintre cele mai mari binecuvântări ale unei femeie care își dorește să fie mereu în pas cu moda și să poarte cele mai tari ținute, fără a investi o avere în ele. În Statele Unite, există o firmă, care se numește Rent the Runway, unde poți alege să închiriezi tot felul de haine de firmă, de la rochii, pantaloni, sacouri, pantofi, până la bijuterii. Poți închiria maxim 3 produse, pe care le poți purta nu pentru o zi sau două, ci pentru cât timp vrei tu. Totul te costă pe undeva pe la 140 de dolari, fix cam cât ai da pe o pereche de pantofi și un sacou la noi(dacă îți ajung banii de amândouă). Cum am spus, nu există termen limită de returnare, le poți purta chiar și pentru 3-4 luni, oricât de des vrei tu. Important este doar să ai grijă de ele și să le aduci așa cum le-ai luat: impecabile.

Aceasta este varianta perfectă pentru femeile care au joburi de tip PR sau lucrează în domenii unde înntâlnirile și imaginea pe care o afișează la întâlniri contează foarte mult. În plus, nu investești o avere în haine, ci o sumă modică, care se amortizează în timp. Dar pentru acea sumă modică, poți purta haine din cele mai noi colecții ale designerilor, pe care le-ai văzut doar în magazinele elitiste.

E adevărat, acest tip de servicii există și la noi, dar termenul de returnare al produselor este de câteva zile, la același preț pe care l-ai da pe un abonament Rent the Runway. Nu ne rămâne decât să ne rugăm că acest tip  de servicii va intra curând și în viața noastră, pentru că ne va scăpa de o imensă durere de cap: investițiile în haine de firmă!