Incredibil câți bani a cheltuit o femeie pentru hainele animalului de companie

Home / Lifestyle / Incredibil câți bani a cheltuit o femeie pentru hainele animalului de companie
Incredibil câți bani a cheltuit o femeie pentru hainele animalului de companie

Iubitorii de animale nu cunosc limite atunci când vine vorba de animăluțul lor de companie. Este și cazul unei femei din Carshalton, Surrey(UK), care cheltuie sume exorbitante pentru a-și îmbrăca animalul de companie, un chihuahua. Femeie a cheltuit până acum 30.000 de lire pentru a cumpăra haine și accesorii animalului de companie. 

Josephine Carter (50 ani) și fiica ei Kelly au un hobby puțin mai…neobisnuit. Le place să cumpere haine, însă nu pentru a-și îmbogăți propria garderobă, ci pe cea a lui Queenie, un chihuahua mic și simpatic pe care îl au de doi ani de zile. Femeia a recunoscut cp a cheltuit mai mult de 30.000 de lire pentru animalul de companie, cumpărându-i haine și chiar peruci de la cele mai exclusiviste magazine de profil: ”Queenie merită fiecare bănut învestit. Cheltui mai mulți bani pe Queenie și garderoba ei decât pe mine, dar pur și simplu nu mă pot abține să nu cumpăr. De câte ori pot, încerc să îmi potrivesc hainele cu gentuțele în care o pun, pentru că așa îmi place, să fim asortate când ieșim la plimbare”, spune femeia.

Queenie are o garderobă imensă până acum, care conține rochițe, jachete, pălării, peruci și accesorii în toate culorile posibile. Plus o colecție de gentuțe de lux, în care este transportată. Pe lângă acestea, Queenie este îngrijită cu cele mai scumpe produse, de la pastă de dință, șampon, balsam și chiar ojă, pentru că strebuie să strălucească de fiecare dată când iese în oraș. ”Este cel mai fashionist animăluț de companie, iar când ieșim oamenii vin de fiecare dată la mine să mă roage să își facă poze cu Queenie, atât de bine arată și este îngrijită. Eu sunt de fiecare dată fericită când lumea vine să o admire, pentru că îmi dau seama, odată cu acest lucru, că investiția mea merită toți banii ”, spune Josephine Carter.

Queenie împlinește 3 ani în luna iunie și deja a acaparat internetul  cu garderoba ei impresionantă, dar mai ales cu investiția enormă care s-a făcut pentru a-i asigura cele mai bune condiții, cele mai bune haine și cele mai scumpe produse. Are până și un cont pe Twitter, unde o urmăresc 30.000 de oameni, printre care și celebrități. Queenie a participat și la foarte multe competiții canine, unde are deja un loc de VIP asigurat la orice eveniment de profil.