0

Îndepărtează ridurile și imperfecțiunile de pe față cu masca din lămâie și roșii

Masca din lămâie și roșii este foarte benefică pentru toate tipurile de ten. Dacă ai probleme cu acneea, roșeața sau ai o piele uscată, ori foarte grasă, masca din lămâie și roșii este alegerea perfectă. Acest tip de mască hidratează întreaga față și calmează pielea în cazul în care este afectată și de factorii externi precum soarele, ori alimentația nepotrivită.

Beneficii și proprietăți ale roșiilor

Roșiile au proprietăți de revigorare și calmează arsurile solare și închide porii. Conține cantități mari de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, C și E, precum fier și potasiu. Toate aceste substanțe nutritive ajută la hrănirea pielii. Roșiile au acizi naturali care ajută la reglarea tenului gras. Aceste fructe ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire prematură și conferă luminozitate pielii.

Beneficii și proprietăți ale lămâilor

Lămâiile sunt bogate în vitamina C este o sursă foarte bogată în compuşi chimici vindecători, care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanşa apariţia cancerului. Datorită mineralelor pe care le conține, lămâia previne îmbătrânirea.

Masca și lămâi și roșii este foarte benefică pentru toate tipurile de ten
Mască și lămâie și roșii

Masca din lămâie și roșii poate fi folosită pentru a menține fața curată, fără imperfecțiuni, pentru prevenirea ridurilor și pentru a ajuta pielea să devină mai elastică.

ingrediente:

  • 1 roșie
  • 1 linguriță de zeamă de lămâie

preparare:

  • Poți prepara foarte simplu această mască pentru imperfecțiunile de pe față. Adaugi câteva felii de roșii într-un bol împreună cu sucul de lămâie și îl amesteci până când se omogenizează și devine o pastă, iar apoi o aplici pe față. Înainte de aplicare trebuie să ai tenul perfect curățat.
  • Lasă masca din lămâie și roșii să acționeze 15-20 de minute, după care o îndepărtezi cu apă rece sau călduță, în funcție de preferință.
  • Înainte de a aplica masca puteți să faceți o infuzie cu ceai de mușețel pentru deschiderea porilor, pentru ca masca să acționeze mai intens.

Ayda Oz

Dacă v-a plăcut acest articol îl puteți distribui pe Facebook

S-ar putea să-ți placă și...