Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și uite ce se întâmplă! Rezultatul este incredibil!

Home / Health / Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și uite ce se întâmplă! Rezultatul este incredibil!
Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și uite ce se întâmplă! Rezultatul este incredibil!

Folia de aluminiu este ceva ce avem cu toții acasă și pe care o folosim pentru gătit sau pentru depozitarea resturilor de mâncare. Cu toate acestea, nu ne-a trecut niciodată prin cap că folia de aluminiu poate fi folosită pentru ameliorarea durerii articulare sau chiar pentru combaterea oboselii.Acest lucru poate părea incredibil, dar folia de aluminiu are așa de multe utilizări dincolo de bucătărie, încât cu siguranță vei începe să o folosești!

Folia de aluminiu ia oboseala

V-ați gândit vreodată că utilizând folia de aluminiu puteți scăpa de oboseală și de insomnie? Health Consumer Digest recomandă acest truc elegant și garantează rezultate excelente. Taie câteva benzi de folie de aluminiu și puneți-le în congelator timp de 2-4 ore. Aplică pe față, obraji și pleoape, care sunt zonele cele mai vulnerabile. Lăsați-le până când vă simțiți mușchii relaxați. Luați folia de aluminiu de pe zonele afectate și veți vedea cum vă revigorați!

4 exerciții care te vor scăpa de durerea de călcâi sau picioare

Ameliorează durerile articulare

Folia de aluminiu este foarte bună pentru tratarea articulațiilor dureroase, cum ar fi artrita, guta, sciatica și durerea de călcâie! Tot ce trebuie să faceți este să înfășurați folia în jurul zonei cele mai dureroase pe corp și să folosiți un bandaj medical pe deasupra. Este cel mai bine dacă faceți acest lucru înainte de a merge la culcare. Folia se lasă peste noapte. Se repetă acest tratament în fiecare noapte timp de aproximativ două săptămâni și se face o pauză de două săptămâni. Durerea ar trebui să dispară, dar dacă simțiți în continuare disconfort se repetă procesul până când durerea dispare.

Atenuează arsurile

Știați că puteți utiliza o folie de aluminiu pentru a trata arsurile proaspete? Această metodă dă rezultate excelente. Se spală mai întâi zona arsă cu puțină apă rece și apoi se șterge ușor o cârpă moale. Se aplică un strat subțire de unguent și se acoperă cu tifon steril. Apoi înfășurați tifonul cu folie de aluminiu și fixați totul la loc cu un bandaj. Lăsați înfășurat până când simțiți dispariția durerii.