Ingredientele care ard grăsimea și reglează metabolismul. Consumă-le dimineața la cafea

Home / Diet and Fitness / Ingredientele care ard grăsimea și reglează metabolismul. Consumă-le dimineața la cafea
Ingredientele care ard grăsimea și reglează metabolismul. Consumă-le dimineața la cafea

Kilogramele în plus sunt o problemă pentru toată lumea. Până la urmă, cine își dorește să aibă probleme cu greutatea? Scapă de grăsimea de pe corp cu câteva ingrediente pe care le poți consuma împreună cu delicioasa cafea de dimineață.

Un organism sănătos și un metabolism care funcționează în parametri normali trebuie să primească necesarul de vitamine, antioxidanți și minerale zilnic din hrana consumată. Dacă vrei să slăbești trebuie să-ți schimbi stilul de viață și să mănânci alimente sănătoase biologice. Pentru că multe persoane preferă mâncarea procesată, corpul are de suferi, iar grăsimea își face loc pa abdomen, brațe sau picioare.

Evident, așa cum știm cu toții, grăsimea în exces nu este sănătoasă, iar din cauza kilogramelor în plus putem avea diverse probleme de sănătate, printre care bolile de inimă. Oamenii ajung să consume mâncare nesănătoasă pentru că sunt mereu pe fugă, la serviciu nu au timp să alimente sănătoase și se mulțumesc cu mezeluri sau alte tipuri de mâncare. Din cauza alimentației nepotrivite crește colesterolul și kilogramele în plus apar rapid. Iată cum scăpați de kilogramele în plus.

Citește și: Vrei să cucerești inima unui Capricorn? Sfaturi simple ușor de urmat

Ingrediente

  • 1 linguriță de cacao
  • 3/4 lingurițe de ulei de cocos
  • 1/2 lingurițe de miere
  • 1 linguriță de scorțișoară

Preparare

Puneți toate ingrdientele într-un bol și amestecați-le până se formează o pastă. Mixtura obținută se varsă într-un borcan și se lasă la rece peste noapte. Dimineața puneți în cafea o linguriță sau două din mixtura obținută și amestecați până compoziția s-a diluat. După câteva săptămâni, și grăsimea va dispărea.

Puteți scăpa de grăsimea nedorită cu câteva ingrediente sănătoase și naturale. Iată ce beneficii au:

Uleiul de cocos reglează metabolismul, dar și ajută corpul să ardă grăsaimile mult mai rapid.

Scorțișoara este bogată în antioxidanți și este un foarte bun antiinflamator.Scorțișoara este bogată în fier, magneziu și calciu, reduce trombocitele și ajută în procesul de slăbire.

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecșioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, dibet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.