Înlocuiește cafeaua cu un energizant natural care te înviorează 100%

Home / Health / Înlocuiește cafeaua cu un energizant natural care te înviorează 100%
Înlocuiește cafeaua cu un energizant natural care te înviorează 100%

Îți poți imagina o dimineață fără cafea? Nu chiar, nu? Asta pentru că acest ingredient a ajuns să fie nelipsit din rutina zilnică și ți se pare că este de neînlocuit. Ei bine, nu este chiar așa. Există alternative mult mai sănătoase decât cafeaua, pe care le poți încerca începând de acum! Îți vor da aceeași energie, dar nu sunt atât de nocive pentru organism. Trebuie să le încerci!

Citește și: Bronz sănătos și fără pete! Iată cum poți preveni arsurile solare

Alternative pentru cafea există. Important este ca tu să îți dorești acest lucru și să fii disupuă să renunți la gustul și mirosul de cafea al dimineții, cu care organismul tău probabil s-a obișnuit deja. Dar dacă alegi să înlocuiești cafeaua, aceste alternative sunt cât se poate de eficiente. Trebuie să le încerci!

Suc din germeni de grâu

Acest suc  din germeni de grău este un energizant cunoscut ca un shot de vitaminte, minerale şi nutrieţi esenţiali pentru organism. Gustul nu se compară cu al cafelei, evident, dar până la urmă, ce alegi? Să îți fie bine ție și organismului tău sau să rămâi sănătoasă? Poate fi folosit în combinaţie cu alt suc și se digeră uşor.

Ceai de licorice 

Ceaiul de licorice este puțin condimentat, ca și gust. Nu conține cofeină, dar te ajută să te relaxezi și îți aduce starea de bine pe care o cauți dimineața. Este un tonic foarte bun, pe care îl recomandăm cu inima deschisă.

Ceai din ciuperca  Reishi 

Este un ceai care te ajută să obții doza de energie de care ai nevoie, fiind o alternativă eficientă a cafelei, originară din China. Ceaiul din această ciupercă are și nutrienți și este cât se poate de benefic pentru organism. Așa că merită încercat, măcar din curiozitate, prima dată.

Chai

Foarte cunoscut în India, Chai este un ceai negru, combinat cu lapte și scoriţişoara, ghimbirul sau nucşoară.Are un gust inedit și te energizează aproape instantaneu, poate chiar mai repede decât o face cafeaua. Doar că este mult mai natural.

Suc de rodie

Rodia este excelentă ca și tonic pentru organism, pentru că are un gust dulce-acrișor și ajută creierul să se trezească mai repede. Pe lângă asta, este cât se poate de natural și este și bogat în vitamine. Consumă suc de rodie ori de câte ori ai senzația că nu ai foarte multă energie.