Înlocuiește cafeaua normală cu cea verde! Ce schimbări se produc în organsimul tău!

Home / Diet and Fitness / Înlocuiește cafeaua normală cu cea verde! Ce schimbări se produc în organsimul tău!
Înlocuiește cafeaua normală cu cea verde! Ce schimbări se produc în organsimul tău!

Cafeaua verde este sora ceva mai sănătoasă pentru organism a cafelei obișnuite, recomandată și pentru dietele de slăbit. Dacă ajungi să o consumi, corpul tău îți va mulțumi, pentru că va deveni mai sănătos și mai suplu. Care sunt beneficiile cafelei verzi pentru organism?

Tot oamenii de știință au descoperit că boabele necopate de cafea conțin substanțe, care în combinație cu cafeina, stimulează arderea grăsimilor și împiedică formarea de noi depozite grase. Prin prăjire, se pare că boabele de cafea pierd această substanță minune, care reduce  reduce absorbția de zahăr și scade și glicemia. Reducerea colesterolului este un alt beneficiu în urma consumului,eliminând șansele de a dezvolta boli de inimă. Foarte important, consumul de cafea verde previne efectul de yo-yo care survine în urma dietelor. Ținută corect, dieta cu cafea verde te ajută să slăbești între 200 g și 500 g zilnic, iar dacă suplimentezi cu o alimentație corespunzătoare și mult sport, efectele se vor vedea aproape imediat!

Cum se ține dieta cu cafea verde?

În fiecare zi, bea o ceașcă de cafea verde cu o jumătate de oră înainte de masă – preferabil dimineața sau la prânz. Seara nu este recomandată, pentru că te va îm În primele zile s-ar putepiedica să dormi. Ca și efecte, în primele zile poți simți ușoare amețeli, pentru că boabele verzi scad glicemia, dar organismul tău se va obișnui rapid. Nu ține această dietă dacă suferi de boli cardiovasculare, hipertiroidie, boli intestinale, diabet, tulburări neurologice sau astfel de afecțiuni ori dacă ești însărcinată sau alăptezi.

Cum se prepară?

Se toarnă 250 ml de apă fierbinte peste 1-2 lingurițe de cafea și se lasă la infuzat 2-3 minute, apoi se servește. Gustul ei este total diferit decât al celei obișnuite și ți se va părea ciudat la început. Dar te vei obișnui. Poți combina cu scorțișoară, iar alături, suc de portocale natural.