Inspirație de la Versace și Louis Vuitton sau Prada! Ținutele care au făcut senzație pe covorul roșu

Home / Fashion / Inspirație de la Versace și Louis Vuitton sau Prada! Ținutele care au făcut senzație pe covorul roșu
Inspirație de la Versace și Louis Vuitton sau Prada! Ținutele care au făcut senzație pe covorul roșu

Săptămâna aceasta,  Michelle Obama că este fără doar și poate cea mai fashion Primă Doamnă din istoria Americii, căci a avut o apariție într-o vizită făcută premierului Italiei. Ea a purtat o rochie Atelier Versace. Nici Lady Gaga nu a fost mai projos, deoarece a purtat în New York o ținută cu care a atras atenția tot de la Versace. În topul celor mai bune vestimentații din luna octombrie intră și Lily Aldridge și Sienna Miller.

Citește și: Sandale și pantofi în vogă în perioada sărbătorilor! Iarna asta sunt un must-have

Vestimentații pline de bun gust, însă și brand-urile snt pe măsură. Rochiile vedetă sunt de la Atelier Versace, Michael Kors, Azzedine Alaia, Preen, Louis Vuitton, Roland Mouret, Alexander McQueen și Prada. Getty images a realizat un set de imagini cu cele mai cool rochii și vestimentații purtate de actrițe, cântărețe și modele. Poate nu toată lumea își permite ținute de la casele de modă celebre în toată lumea, însă aceste vestimentații pot fi inspiraționale. Țineți cont de sfaturile marilor designeri și îmbrăcați ce este în tendințe.

Ținutele purtate de celebritățile de la Hollywood le puteți vedea pe Harper’s Bazaar, dacă accesați fotografia de mai jos.

screen-shot-2016-10-27-at-16-19-40