vaselina ochi
0

Întinerești 10 ani dacă folosești vaselină pentru tenul tău! Ridurile vor dispărea subit de pe față

În magazine se găsesc zeci, dacă nu sute, de creme antirid, însă puține femei își permit să își cumpere o astfel de cremă pentru întreținerea zilnică. Există însă și soluții mai ieftine care te vor scăpa de ridurile de pe față. Oricum, ai auzit despre vaselina cosmetică? Este un miracol pentru ten și te ajută să scapi de riduri și să ai o față mai luminoasă.

Foarte multe celebrități, precum Jennifer Aniston sau Marylyn Monroe, se numără printre divele cu un ten perfect, însă secretul lor consta în vaselina cosmetică. Divele au scăpat de riduri folosind vaselina, iar liniile fine de sub ochi au dispărut.

Vaselina pentru riduri
 Pielea uscată provoacă riduri, iar dermatologii recomandă ca persoanele care au probleme cu tenul să folosească creme foarte hidratante pentru prevenirea ridurilor ș pentru menținerea unui chip tânăr. De ce este bună vaselina pentru ridui? Ei bine, vaselina păstrează pielea netedă și elastică. Se poate aplica pe întreaga față, sub ochi și pe buze
Este cu adevărat bună vaselina pentru ten?

Probabil vă întrebați de ce vaselină și nu alte tipuri de petrol. Vaselina este obținută din ţiţei, acelaşi produs care lubrifiază motorul unei maşini şi este transportat cu tancurile petroliere. Vaselina stă la baza preparării unor excelente unguente şi se poate folosi ca atare.  Vaselina cosmetică poate fi folosită ca balsam de buze, de asemenea, este foarte bună pentru pielea crăpată, riduri și față.  Pentru că vaselina este un foarte bun hidratant, de aceea este bubă și pentru prevenirea ridurilor.  Vaseline are proprietăți anti-îmbătrânire și poate face să dispară ridurile fine. Puteți încerca și voi să folosiți vaselină pentru a remedia problema ridurilor.

Aceste tipuri de riduri pot fi ușor de îndepărtat. Ele pot fi reduse, dar nu sunt pe deplin șterse prin aplicarea vaselinei. Însă va fi evident modul în care acționează. Oricum, puteți preveni liniile de la ochi prin aplicarea unui strat de vaselină de două ori pe zi.

Cum se aplică vaselina pe față?

Trebuie să țineți însă cont de un lucru important. Nu folosiți vaselina dacă aveți pielea umedă. Tenul trebuie să fie perfect uscat, iar apoi puteți aplica vaselina, deoarece veți obține chiar contrariul: pielea să aibă de suferit. Nu toate ridurile pot dispărea în doar câteva zile, însă dacă vă dați în fiecare seară cu vaselină pe față dimineața veți observa diferența.

Vaselina pentru ridurile fine de sub ochi

De asemenea, înainte să aplicați vaselina pe față aveți grijă să fiți complet demachiate. Încă un lucru foarte important este să aveți grijă ce fel de vaselină cosmetică folosiți. Este foarte posibil ca multe ambalaje să fie dedicate strict pentru față, iar altele strict pentru ochi. Pentru ridurile fine de sub ochi folosiți o vaselină care să poată fi folosită în acest scop.

S-ar putea să-ți placă și...