Invață de la experți! Antrenoarea de fitness Roxana Vancea a dezvăluit rețeta detox prin care îți purifici oganismul în șapte zile

Home / Diet and Fitness / Invață de la experți! Antrenoarea de fitness Roxana Vancea a dezvăluit rețeta detox prin care îți purifici oganismul în șapte zile
Invață de la experți! Antrenoarea de fitness Roxana Vancea a dezvăluit rețeta detox prin care îți purifici oganismul în șapte zile
Antrenoarea de fitness Roxana Vancea este foarte atentă la alimentația sa, iar pe lângă orele petrecute în sala de sport are grijă să se documenteze și cu privire la dieta sa zilnică. Astfel, grăsimile și mâncărurile nesănătoase nu fac deliciul meselor, iar, pe lângă acest aspect, Roxana ține de cât de des poate un regim de detoxifiere a organismului.

Roxana Vancea este foarte atentă la alimentația ei
Roxana Vancea este foarte atentă la alimentația ei
Antrenoarea fitness poate fi găsită pe pagina de facebook Roxana Vancea

Probabil mulți dintre voi vă întrebați ce înseamnă un regim de detoxifiere, cât este de benefic organismului și dacă este necesar să-l țineți. Medicii nutriționiști îndeamnă oamenii în acest sens. Un program detox curăță organismul și sângele, deoarece ne încărcăm corpul cu foarte multe toxine și chimicale din alimentația pe care o consumăm zi de zi. De la carne până la pâine, foarte puține alimente mai sunt sută la sută naturale, iar multre dintre acestea sunt produse procesate, care nu ajută cu nimic organismul uman. Pentru ca organismul nostru să se curețe este nevoie de cure pentru detoxifierea corpului. Antrenoarea de fitness Roxana Vancea ne-a explicat metoda prin care își curăță organismul de două ori pe an, după Crăciun și Paște.

Așadar, imediat după sărbătoarea din acest an, vedeta TV a ținut un regim de detoxifiere care a ajutat-o să elimine toate toxinele din corp. Regimul de detoxifiere se ține 7/10 zile timp în care se consumă șase sucuri pe zi. ”E de 10 ori mai greu să faci sport când mănânci carne și oua decât când bei sucurile astea. E de 10 ori mai hrănit corpul tau. Detoxifierea ajută la curățarea corpului, la curățarea colonului, sângelui. Poți să și slăbești în timpul ăsta, depinde de metabolismul fiecăruia, însă scopul acestui regim este de a curăța organsmul.”, susține antrenoarea de fitness Roxana Vancea.

1. O țelină verde, 4/5 frunze de varză creață, 1 măr verde, 1 legătură de pătrunjel verde, 2 cm ghimbir răzuit, 1 lămâie, 1 lime.
2. Un măr, 5 morcovi,1 cm ghimbir răzuit,1 lămâie,1 sfeclă roșie
3. O lămâie, 8 frunze de spanac, 4 mere
4. O banană, 2 kiwi, jumătate de mango, 2 portocale, apă
5. Un grapefruit, 1 sfeclă roșie, 2 portocale, 4 morcovi, 8/10 căpșuni.
6. Doua roșii, 3 tulpini țelină, 2 morcovi,1 lămâie, apă.
7. Ceai de cozi de cirese, soc, năpraznic și multa apa.

După ce v-ați procurat toate ingredientele necesare puteți realiza sucurile pe care le veți consuma în perioada de detoxifiere a organismului. Nu uitați că în această perioadă nu aveți voie să consumați alte alimente exceptându-le pe cele din regim.

Citește și: Antrenoarea de fitness Roxana Vancea te învață cum să ai un posterior bombat și fără celulită! Iată cele mai bune exerciții pentru fund

De ce este necesară cura de detoxifiere?

Regimul de detoxifiere ar trebui ținut de majoritatea oamenilor, expție făcând cei cu probleme medicale, care înainte să se apuce de această cură ar trebui să se consulte cu medicul său. Pe lângă faptul că întregul organism este curățat, regimul de detoxifiere elimină toxinelor din colon, curăță sângele, reglează tensiunea arterială, astfel prevenind bolile cardiovasculare provocate de excesul de grăsimi și săruri, reglează colesterolul – prevenind obezitatea, dar și zahărul din sânge – prevenind diabetul.

Roxana Vancea este antrenor fitness de mai bine de un an, iar vedeta TV este un exemplu viu în ceea ce privește transformarea corporală. În urmă cu aproape doi ani, când s-a apucat de sport, înainte să și lucreze în domeniu, bruneta cântărea 59 de kilograme deși măsoară la 1,63, însă în prezent are 49 de kilogame, în doar un an reușind să scape de surpusul de grăsime. Tot ce a făcut a fost să mănânce sănătos și să facă sport. Și nimic nu a oprit-o! Mai mult, în prezent, Roxana Vancea învață și alte tinere cum să aibă același succes ca și ea.