Învață să fii o expertă în arta seducției! Cum să-l cucerești din prima

Home / Health / Învață să fii o expertă în arta seducției! Cum să-l cucerești din prima
Învață să fii o expertă în arta seducției! Cum să-l cucerești din prima

Îți place de el. Vă intersectați de ceva timp și îl găsești cât se poate de atrăgător. Însă nu știi cum să faci pentru a-i da de înțeles că îl vrei. Nu pentru o noapte, ci pentru restul vieții tale. Cuvintele însă par a nu se lega, iar curajul de a te duce la el și de a-i spune direct asta îți lipsește cu desăvârșire. În plus, parcă nici nu se face, ar fi prea mult din prima. În acest caz, trimite-i semnale non verbale pentru a-l seduce. Uite ce trebuie să faci!

Citește și: Află dacă te înșală: semnele care îl dau de gol!

Sunt câțiva pași simpli pentru a-l seduce. Nu este nimic complicat, trebuie doar să înveți să folosești aceste semnale non-verbale în avantajul tău. Și atât! Apoi culege roadele, pur și simplu!

  • Atunci când ajungeți la un eveniment unde este prezent și el, opriți-vă la intrare și lăsați oamenii să vă privească. Folosiți acest moment pentru a vă plimba ochii prin cameră, privind mai multe fețe, ca și când ați încerca să căutați pe cineva cu privirea. Când îl găsiți pe el, opriți-vă privirea asupra lui.
  • Alăturați-vă mulțimii. Apoi mergeți intenționat către el. Odată ce vă dați seama că vă privește, lăsați-l să facă asta și apoi aruncați-vă părul pe spate, aranjându-l și expunându-vă gâtul.
  • Treceți pe lângă el, loviți-l din greșeală. Lăsați capul ușor în jos, ascunzându-vă bărbia. Priviți-l direct în ochi, zâmbiți-i și mențineți contactul vizual, continuând să mergeți încet pe lângă el, uitându-vă scurt, peste umăr, pentru a stabili încă o dată contactul vizual.
  • Apoi zâmbiți, priviți în jos și uitați-vă în ochii lui. Mergeți spre un colț al camerei în care puteți menține contactul vizual cu el și continuați să îl priviți cât timp credeți că este în regulă.Dacă vă dați seama că și el v-a observat și zâmbește, străduiți-vă să mențineți contactul vizual până când el va lăsa privirea în jos.
  • Dacă sunteți deja la eveniment și sunteți în raza lui vizuală, poziționați-vă cu spatele la el, la o distanța de 3-9 metri și priviți-l peste umăr. Stabiliți un contact vizual, zâmbiți, uitați-vă în jos preț de câteva secunde, priviți-l din nou, zâmbiți, iar apoi întoarceți capul. Dacă este necesar, repetați de câteva ori, pentru că bărbații se prind mai greu.

Asta e tot, cucerirea a fost făcută!