Își pune praf de aspirină în păr odată la 3 zile! Efectele sunt absolut uimitoare

Home / Beauty Tips / Își pune praf de aspirină în păr odată la 3 zile! Efectele sunt absolut uimitoare
Își pune praf de aspirină în păr odată la 3 zile! Efectele sunt absolut uimitoare

Cu toate că nu ai fi crezut vreodată, aspirina are un efect puternic și în ceea ce privește îngrijirea părului și a feței, fiind un puternic combatant al mătreții și al acneei. Ce alte beneficii mai are aspirina sau mai bine zis praful de aspirină, dacă este aplicat pe păr sau este amestecat cu produsele de îngrijire pentru față? Efectele o să vă uimească!

Citește și: Vino de hac pielii uscate cu aceste 4 ingrediente simple!

Când spui aspirină, te gândești imediat la remediul pentru dureri de cap sau pentru febră. În general, cam acesta este efectul aspirinei, acela de a lua durerea cu mâna. Unii oameni îl folosesc pentru a preveni și apariția chegurilor de sânge, care pot crea mari probleme. Însă alții îl folosesc ca și ingredient de îngrijire a păruluiși a tenului și spun că efectele ar fi magice! Ce face, mai exact, aspirina atunci când este aplicată pe păr sau pe față?

Reînnoiește celulele pielii

Acidul salicic din aspirină reduce umflăturile, roșeața și acneea, înlăturând celulele moarte de la nivelul tenului. Fă o mască de față strivind 5 tablete de aspirină, pe care să le combini cu un sfert de cană de apă și o lingură de miere. Lasă pasta pe față să acționeze timp de 10 minute, iar apoi clătește cu apă caldă. Poți face această operațiune în fiecare săptămână, dacă vrei un ten curat, fără coșuri.

Reduce mătreața

Cu toții ne-am confruntat cu această problemă, aceea a mătreții. Așa că dacă ai probleme la acest capitol, am găsit remediul perfect pentru ea, aspirina! Zdrobește 2-3 pastile de aspirină și amestecă-le în șamponul pe care îl folosești. Lasă șamponul timp de câteva minute pe scalp și pe păr, apoi clătește. Acidul salicilic are un profund efect de hidratare!

Înlătură petele de transpirație

Acele pete galbene de transpirație de la subraț care au apărut pe tricoul tău preferat și de care nu mai poți scăpa vor dispărea imediat dacă folosești aspirina. Strivește 5 pastile de aspirină, amestecă-le cu un sfert de cană de apă și aplică amestecul pe acele pete. Lasă amestecul să se îmbibe în țesătură timp de câteva minute și apoi bagă tricoul la spălat. Petele vor dispărea mai repede decât crezi.

Pornește o baterie de mașină moartă

Cu toate că nu se încadrează la categoria frumusețe, acest lucru intră la categoria metodelor inedite de a folosi aspirina. Te-ai fi gândit vreodată că aspirina te poate ajuta să ponești o mașină atunci când moare bateria? Acesta este un truc pe care să îl folosești doar în caz de urgență. Pune 2 tablete de aspirină , după ce le zdrobești, în bateria de mașină. Acidul salicilic reacționează cu acidul sulfuric din baterie, reacția chimică fiind suficient de puternică pentru a porni din nou bateria, până când ajungi cu mașina la un mecanic.

Comments are closed.