0

Iuliana Luciu, secrete de frumusețe. Cum reușește să aibă tenul curat, dar și un corp fără celulită

Iuliana Luciu a fost prezentă la deschiderea unui salon din Corbeanca, unde Nicoleta Luciu și Adelina Pestritu au fost vedetele colecției de tunsori și culori semnate de hairstylistul Adrian Perjovschi și propusă pentru anul 2016. Și pentru că s-a vorbit numai despre tratamentele pentru păr, întreținere corporală și facială, Iuliana a dezvăluit care sunt secretele frumuseții ei.

Pentru că este o persoană mai comodă, dar și pentru că nu dispune de timp suficient, Iuliana Luciu apelează la ajutorul specialiștilor pentru menținerea unui corp perfect. Așadar, atât pntru îngrijirea corporală, cât și facială și a părului, vedeta TV apelează la … cosmetică, dar și medici esteticieni. ” Cam de două ori pe săptămână merg să îmi fac tratamente pentru păr, deoarece am un păr mai subțire și dificil de întreținut și mă vopsesc o dată la două luni. Mai nou fac asta, nu obișnuiam, dar de vreo trei patru luni da. Nu apelez la niciun truc băbesc, de fiecare dată când vreau să-mi fac ceva la păr sau la față merg la saloane, pentru că acasă nu am răbdare să-mi fac măști sau mai știu eu ce tratamente. Merg o dată pe lună să-mi exfoliez tenul, sunt niște tratamente cu oxigen, cu foiță de aur pentru față, iar pentru corp fac wela shape, aparate pentu întreținere corporală. Aparate pentru toate problemele cu care se confruntă femeia în general. De asemenea, pentru că tot s-a vorbit despre acest subiect, nu am extensii de gene, gene false, sunt genele mele. Am fost acuzată că îmi pun gene false, dar nu, sunt naturale, sunt genele mele, am fost sfătuită s renunț la genele false, dar dacă vreau să renunț la genele false trebuie să mi le tai pe ale mele, iar asta nu am să o fac niciodată, chiar dacă asta deranjează pe multă lume. Sunt norocoasă.”, a declarat Iuliana Luciu, pentru Elli.ro.

Iuliana Luciu preferă saloanele de cosmetică pentru răsfăț
Iuliana Luciu preferă saloanele de cosmetică pentru răsfăț

Noi am fost curioase cum a reușit Iuliana Luciu să slăbească câteva kilograme bune în ultima perioadă, însă ”dieta minune” nu o recomandă nici ea, ci mai degrabă un stil de viață sănătos și mult sport. ”În ultima perioadă nu am mai ținut nicio cură de slăbire, nu am mai mâncat după șase seara, nu îmi ieste tot timpul, dar încerc să mă țin de treaba asta. Nu merg la sală pentru că fac tot felul de tratamente în salon, dar nici acolo nu am timp să stau, nu știu, cam jumătate de oră petrec acolo. De multe ori mi s-a făcut rău din cauza curelor de slăbire. Am făcut foamea, dar nu am ajuns la spital. Am mai avut probleme din cauza dietelor, mi s-a făcut rău. Am zis că nu o să mai țin, însă după ce iau câteva kilograme în plus apelez la foame, dar nu e recomandat.”, a spus Iuliana Luciu, pentru Elli.ro.

Iuliana Luciu își dorește să mai scape de câțiva centimetri din zona șoldurilor
Iuliana Luciu își dorește să mai scape de câțiva centimetri din zona șoldurilor

Actrița a mărturisit că în viitorul apropiat urmărește să facă anumite modificări corporale cu ajutorul medicilor esteticieni. Vedeta vrea să scape de surplusul de grăsime de pe coapse, iar pentru că nu are timp de sport, iar curele de slăbire nu-i fac prea mult bine, Iuliana apelază la … bisturiu. ”La un moment dat mi-ar plăcea să merg și să mă mai sculptez așa, să fac și puțină lipo și puțin lifting. Eu am șoldurile mai proeminente și aș vrea să le mai ajustez 2-3 centimetri pentru că prin sport e greu să faci chestia asta. Nu îmi e frică de operații, de ace, de doctori, de dentiști. De nimic. Momentan nu am nicio operație, la un moment dat am încercat să-mi pun acid hialuronic în buze, dar nu mi-a plăcut și am renunțat. Sunt buzele mele, sunt naturală din cap până în picioare. Nu am implanturi, s-a speculat mult pe tema asta. Când mă îngraș apar multe zvonuri despre acest subiect, însă când slăbesc nu mai zice nimeni că mi-au dispărut sânii.”, a mărturisit Iuliana Luciu

S-ar putea să-ți placă și...