Jennifer Anniston a dezvăluit cum poți să ai un corp perfect și o față fără riduri la 47 de ani

Home / Beauty Tips / Jennifer Anniston a dezvăluit cum poți să ai un corp perfect și o față fără riduri la 47 de ani
Jennifer Anniston a dezvăluit cum poți să ai un corp perfect și o față fără riduri la 47 de ani

Jennifer Anison, vedeta în vârstă de 47 de ani, a dezvălui recent unul din cele mai bine păzite secrete pe care le are. Timp de ani întregi, ea nu a vrut să comenteze nimic asupra acestui aspect, dar acum s-a hotărât să rupă tăcerea, spunând în detaliu despre modul în care reușește să arate atât de bine la această vârstă. Secretele le-a vaândut în cadrul unui interviu, iar acum aceste au ajuns la tine. Le poți folosi cu încredere!

  • Secretul frumuseții lui Jennifer Aniston constă în 3 sfaturi esențiale

Îngrijește-ți tenul corespunzător – Evident, ea are și gene foarte bune, lucru care contează foarte mult, dar este un motiv pentru care tenul ei strălucește de fiecare dată: are grijă de el. ”Primul lucru pe care îl fac dimineața este să beau o ceașcă de apă călduță cu lămâie, apoi îmi spăl fața cu săpun și apă și o îngrijesc corespunzător, cu produse profesionale. Pe parcursul zilei, beau foarte multă apă și mănânc sănătos”, spune ea. Dieta ei constă în salate și gelume verzi, avocado, uleiuri de cocos și alte grăsimi care fac bine organismului. Când vine vorba de stat la soare și a preveni ridurile și îmbătrânirea prematură, Jennifer spune că nu sare peste protecția solară. Întotdeauna se dă cu produse care au factor de protecție 30, pentru că este foarte important să faci asta, un sfat pe care orice dermatolog ți l-ar da și tie. Asta îi ajută tenul să arate fresh și tânăr de fiecare dată.

 Alege ojă chic pentru fiecare sezon – Un alt aspect important peste care Jennifer Aniston nu sare este acela al ojelor și al manichiurii. Întotdeauna, unghiile ei sunt bine îngrijite, dar niciodată nimic prea țipător. ”Nu sunt mare fan al rozului deschis și aprins pentru iarnă și toamnă. Întotdeauna folosesc culori închise, cum ar fi bordeaux sau nuanțe cabernet. Cât despre vară, folosesc mereu culori nude sau rozuri deschise”, spune ea

Bucură-te de zilele tale libere – Jen preferă ca atunci când are zile libere, să se îmbrace într-o ținută lejeră, simplă și stilată. Îi place să lenevească și să îți adune energia pentru următoarele zile. Nu îi place să facă ceva anume, ci doar să lenevească în pat sau pe canapea, pentru a-și lăsa corpul să se refacă. Cât despre păr, ea spune că nu îl spală zilnic și că îi oferă un tuns serios odată la câțiva ani. Încă un motiv să folosești sampoanele uscate.