L-ai înșelat? Ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi partenerul definitv

Home / Lifestyle / L-ai înșelat? Ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi partenerul definitv
L-ai înșelat? Ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi partenerul definitv

S-a întâmplat, ai călcat strâmb. Credeai că asta apare doar în filme, dar se pare că te-a luat valul și te-ai lăsat dusă de el. Acum, regreți ceea ce s-a întâmplat și nu știi cum să faci pentru a remedia situația și pentru a-l păstra în continuare pe el, aproape de tine. Îți dai seama că a fost o greșeală și cel mai probabil, nu o vei mai repeta. Situația poate fi salvată, așa că iată ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi partenerul definitiv.

Citește și: De ce unele cupluri fac mai mult sex decât altele? Secretul a ieșit la iveală!

Aventurile pasagere sunt greșelile pe care le facem pentru a ne da seama de calitatea omului pe care îl avem lângă noiși de ceea ce ne dorim de la viață. Motivații multiple pot fi găsite pentru ele, care pornesc de undeva din subconștientul nostru. Cu toate că nu ai fi zis niciodată despre tine că o să faci asta vreodată, iată că s-a întâmplat! Ce rămâne de făcut acum?

Comunică

Dacă nu discuți despre ce a fost, cum s-a întâmplat și cu cine, nu ai șanse prea mari pentru a-ți salva relația. Fii sinceră și răspunde la întrebări, chiar dacă ți se par incomode. Te vor ajuta să îți dai seama de ce ai făcut acest lucru.

Vorbește deschis

Dacă ai avut o aventură, recunoaște acest lucru și spune că îți dorești să salvezi relația. Este normal să te temi de consecințe, dar mărturisirea vă va da posibilitatea de a indrepta lucrurile. E de preferat asta, decât ca partenerul să audă de la altcineva.Mărturisirea poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a salva relația, ajutându-vă pe amândoi să spuneți nemulțumirile și să găsiți soluții pentru asta.

Nu arunca vina pe celălalt

Sub nicio formă nu arunca vina pe celălalt, spunând că el este singurul responsabil pentru aventura pe care ai avut-o. În acest fel, nu faci decât să arăți că nu îți asumi responsabilitatea pentru faptele tale.Înfruntă problemele și vezi ce a dus la această situație.

Nu lua decizii în grabă

Lasă-i celuilalt timp pentru a rumega situația. Nu este ușor să auzi că persoana iubită a avut o aventură cu altcineva. Nu îl forțați să ia o decizie, pentru că nu este cazul. Lăsați să treacă puțin timp pentru asta, va prinde bine amândurora.

Faceți o listă

Atât tu, cât și partenerul tău puteți face o listă cu lucrurile care merg și cele care nu merg în relație, o să vă ajute pe amândoi. Este uluitor cum lucrurile care apr pe liste sunt foarte simple, sincere și directe. E un pas bun către redresarea situației. O să vă dați seama cum puteți depăși acest moment și care sunt aspectele asupra cărora trebuie să lucrați, pentru a le îmbunătăți.

Citește și: Totul despre relații