La ce boli psihice ești predispus în funcție de zodie

Home / Lifestyle / La ce boli psihice ești predispus în funcție de zodie
La ce boli psihice ești predispus în funcție de zodie

Fiecare zodie are câte o caracteristică, iar pentru că nu toți suntem la fel, sunt șanse foarte mari ca unii nativi să sufere de anumite boli, iar acum vă prezentăm de ce boală psihică riscă să se îmbolnăvească fiecare zodie în parte.

Berbecul îți dorește să fie în centrul atenției, motiv pentru care să dezvolte o tulburare opoziţională, de sfidare.

Taurii pot dezvolta o tulburare alimentară, iar asta pentru că nu au limite și nu se pot abține când vine vorba de mâncare. Evident, nu toți nativii pot fi în situația asta.

Gemenii pot avea o tulburare de identitate disociată, care mai numește și personalitate multiplă, iar asta din cauza faptului că sunt mereu în plină schimbare.

Racii pot dezvolta o tulburare de personalitate bordeline pentru că sunt foarte sensibili, ce semnifică incapacitatea bolnavilor de a-şi controla sentimentele şi comportamentul. Orice dezamăgire îi afectează.

Leul poate dezvolta o tulburare histrionică de personalitate, care se mai numește și „teatralism”. Le place să fie în centrul atenției tot timpul.

Fecioarele sunt ordonate, curate și țin cont de disciplină, motiv pentru care pot deveni obsedate. Pot dezvolta o tulburare obsesiv compulsivă.

Balanţa poate avea tulburări de personalitate pasiv-agresivă. Sunt foarte încăpățânai și nu renunță la ideile lor.

Scorpionii pot deveni bipolari. Trec de la o stare la alta, devin euforici, dar pot trec la extrema cealaltă, devin depresivi.

Săgetătorul poate suferi de ADHD, iar asta pentru că se plictisește repede și au un deficit de atenție foarte mare.

Capricornii muncesc foarte mult, iar din cauza stresului pot avea probleme cu anxietatea.

Vărsătorii pot dezvolta o tulburare schizotipală a personalității. Devin antisociali, se izolează și nu vor să comunice absolut cu nimeni.

Peştii suferă dacă nu sunt acceptați de societate, iar dacă nu sunt percepuți corect ei pot dezvolta o tulburare de personalitate de tip evitant, moment în care încearcă să evite întâlnirile cu oamenii.