Legătura incredibilă dintre numere și viața ta. Îți alegi fără să-ți dai seama destinul

Home / Lifestyle / Legătura incredibilă dintre numere și viața ta. Îți alegi fără să-ți dai seama destinul
Legătura incredibilă dintre numere și viața ta. Îți alegi fără să-ți dai seama destinul

Într-un material anterior (vezi AICI) vorbeam de vibrația numerelor și de ceea ce reprezintă ele atunci când apar în mod frecvent, cu referire la numărul 1 și la secvențele care conțin numărul 1. În materialul acesta vom vorbi despre vibrația fiecărui număr și cum să descifrezi simplu și ușor însemnătatea numerelor care îți apar. Mai mult decât atât, cum îți poți da seama rapid de ceea ce reprezintă un număr, fie că este vorba de numărul apartamentului la care stai sau o dată de naștere, de exemplu. Să începem.

Fiecare număr are o rezonanță aparte. Există o întreagă simbolistică ce stă în spatele lor și o întreagă teorie legată de acest aspect. Totodată, există și metode diferite de calcul pentru vibrația personală, vibrația numelui și așa mai departe. Așa că atunci când te întâlnești cu un număr sau când ai posibilitatea de a alege un număr (fie că te muți în casă nouă, fie că îți alegi un număr nou la mașină) este bine să știi dinainte ceea ce reprezintă, pentru că odată ales vibrația numărului respectiv se va impregna și te va ghida în tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Toate numerele din viața noastră au un sens
Toate numerele din viața noastră au un sens

Numărul 0

0 marchează începutul. Este Alfa și Omega, în ideea în care nu există început și sfârșit, totul este infinit (sau mai bine zis, ciclic). Ci din Antichitate spuneau că 0 este ”forța lui Dumnezeu”, un cerc al cărui centru este în oricare punct. 0 denotă libertate, eliberare din patternurile materiale ale vieții de zi cu zi. 0 este forța universală și amplifică vibrația numerelor alături de care apare. Întotdeauna, 0 te aduce mai aproape de sursă, de Dumnezeu. Rezonează foarte bine cu vibrația și energiile eternității, infinitului, întregului și a începutului, prin forma ciclică pe care o are. 0 vine de la potențial și alegeri, iar atunci când apare, mesajul este unul clar și simpluȘ dezvoltarea aspectelor spirituale, el fiind cel care marchează începutul acestei călătorii. Accentuează sau semnalează obstacolele care pot apărea în această călătorie. Sugerează că intuiția este cea pe care trebuie să o  asculți și că e nevoie să îți deschizi ochii, urechile și simțurile și să le faci să lucreze împreună.

Numărul 1

Numărul 1 are atributele noilor începuturi, creației, independenței, unicității și motivației. Mai sugerează pozitivitate, energie brută, succes și împlinire, inițiativă, dragoste, inspirație, fericire și faimă. Așa că îl puteți alege atunci când vreți să accentuați sau să chemați în viața voastră aceste atribute. Numărul 1 este legat de crearea propriilor realități. La nivel negativ, numărul 1 este legat de intoleranță, lipsa emoțiilor, pasivitate, agresivitate, aroganță și dominare. În principal, modul în care emite acest număr este legat de modul în care emite persoana, dacă emite gânduri pozivitve sau negative.

Numărul 2

Numărul 2 rezonează cu vibrația îndatoririi și a responsabilității, armonie, diplomație, cooperare, prietenei, voință personală. Mai poate simboliza, în aceeași măsură, ambiție, sensibilitate, sociabilitate și suport, atenție la detalii și forță decizională. totodată, este legat de misiunea personală și de modul în care este ea pusă în practică. La nivel negativ, numărul 2 reprezintă indiferență, lipsa echilibrului, instabilitate, lipsă de considerare, frică(cum ar fi frica de schimbare, de a face greșeli, de a fi singur și frica de necunoscut)

Numărul 3

Trei este cifra Divinității. Ea reprezintă și accentuează emoții și sentimente, cum ar fi optimismul, inspirația și creativitatea, comunicarea, bunul simț. inteligența, compasiunea, artă, umor, expansiune și principii de dezvoltare, spontaneitate, curaj, ritm, pasiune, surprindere, exprimare sau expresivitate personală, entuziasm. Practic, numărul 3 reprezintă manifestarea. Manifestarea gândurilor, a ideilor, crearea propriilor realități. Rezonează cu entitățile superioare(Dumnezeu, îngeri) și este un semn clar că aceștia sunt pe lângă tine și îți oferă asistență și ajutor. Negativ, numprul 3 reprezintă lipsa de forță și concentrare.

Numărul 4

Numărul 4 rezonează cu vibrația și energiile organizării, exactității, răbdării. Mai poate simboliza pragmatism, patriotism, valori morale înalte, valori realiste și reale, stabilitate, convingere, pasiune și control. Rezonează cu energia Arhanghelilor foarte bine. Negativ, numărul 4 reprezintă lipsa convențiilor, incapacitatea de a te adapta, lene și plictiseală.
Numărul 5

Numărul 5, atunci când apare sau când este ales, reprezintă libertatea personală, lipsa convențiilor, individualism, lipsă de atașare, lecții de viață învățate prin experiență, sctivitate, călătorii, curaj și a fi curajos, sănătate și vindecare, milă, magnetism, competitivitate, a face alegeri și decizii. Totodată, mai înseamnă și simpatie și înțelegere, capacitatea de a spune povești, senzualitate, idealism și telepatie.

Acestea fiind zise, mare grijă atunci când vă apar aceste numere sau când le alegeți. Cu atât mai mult cu cât ele pot reprezenta cifra destinului.