Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice

Home / 0 / Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice
Lista cu ingredientele nocive pentru față și corp din produsele cosmetice

Pentru îngrijirea tenului, femeile investesc sute de lei, poate chiar și mii de euro. Pentru aspectul fizic, reprezentantele sexului frumos recunosc faptul că nu țin cont de bani, dar nici de ceea ce scrie pe etichetă, după cum arată studiile. Așadar, în disperarea după crema care le scapă de riduri, cearcăne, coșuri sau un ten uscat/gras, femeile nici măcar nu știu ce cumpără. Sunt multe ingrediente nocive tenului de care oamenii nu au habar și nu le recunosc pe etichetă.

Citește și: Descoperă dieta potrivită pentru problema căderii părului

Vrei o cremă pentru hidratatrea tenului, să te scape de riduri sau alte probleme cu tenul, ar fi bine să te documentezi cu privire la ingredientele pe care le conține. Sunt multe produse cosmetice care valoarează sute de lei, sute de euro sau chiar și mai mulți bani, însă nu merită nici măcar un leu, pentru că sunt realizate din ingrediente care atacă tenul și nu lasă vitaminele să intre în piele. Nu tot ce este scump este și bun. Cum nu tot ce apare la tv sau pe site-urile de specialitate sunt tocmai produse naturale și benefice tenului nostru. Dacă vrei o cremă bună de față sau corp asigură-te că ingredientele sunt benefice pieleii.

Poate nu știai, dar cu cât lista de ingrediente este mai mare, cu atât produsul cosmetic este mai puțin natural. De asemenea, trebuie să ștII că atunci când cumperi o cremă, lista începe ingredientele cu cea mai mare cantitate din produs. Fie că este vorba de un produs scump sau ieftin, cremele de corp sau față trebuie să conțină ingrediente naturale. Printre cele mai nocive ingrediente pentru ten sunt cele pe care le enumerăm mai jos. De fiecare dată când vă achiziționați un produs cosmetic trebuie să vă orientați în funcție de ingredientele pe care le conține.

Lista cu ingrediente nocive pentru ten:

  • parabeni
  • parafina
  • conservanti
  • PEG
  • EDTA
  • parfum
  • alcool