Loțiunea tonică pe bază de salvie, foarte simplu de preparat. Face minuni pentru ten!

Home / Beauty Tips / Loțiunea tonică pe bază de salvie, foarte simplu de preparat. Face minuni pentru ten!
Loțiunea tonică pe bază de salvie, foarte simplu de preparat. Face minuni pentru ten!

Dacă vrei un ten curat și fără probleme, atunci cu siguranță trebuie să încerci rețeta de mai jos, care este foarte simplu de pus în aplicare. Este vorba despre o loțiune tonică pe bază de salvie, care îți transformă tenul și care te face să scapi de toate problemele aferente acestuia. Odată ce pui în aplicare această rețetă, este imposibil să nu te îndrăgostești de efectele miraculoase pe care le are asupra tenului. Uite ce trebuie să faci și cum trebuie să amesteci ingredientele!

Prin natura ei, salvia calmează și rezolvă orice problemă legată de inflamații. Iar când acestea survin asupra tenului, cu atât mai mult. Pentru a vă asigura că aveți mereu un ten impecabil, trebuie să încercați cu siguranță această rețetă de loțiune tonică, ce se prepară foarte simplu. Aveți nevoie doar de puțin timp și de ceva răbdare.

Tonică și astringentă, această loțiune va întări pielea feței, va strânge porii și va avea o acțiune calmantă asupra coșurilor și asupra obrazului. Se utilizează după ce pielea a fost foarte bine curățată și înaintea aplicării unei creme hidratante.

Ingrediente:

  • 4 linguri de salvie uscată sau 8 linguri de salvie proaspătă
  • 150 ml de vodkă
  • 5 picături de bitter suedez

Mod de preparare

Puneți salvia într-un vas de sticlă și turnați deasupra vodka. Închideți vasul ermetic și lăsați-l să stea o săptămână. Strecurați vodca, puneți în ea aceeași cantitate de salvie proaspătă și lăsați-o o săptămână în cămară. Dacă doriți să obțineți o loțiune și mai concentrată, repetați procedeul încă o dată. Când timpul a expirat, strecurați lichidul cu ajutorul unui filtru pentru cafea, vărsați-l într-un flacon curat și adăugați patru sau cnci picături de tinctură de bitter suedez. Închideți flaconul și scuturați-l energic.

Dacă doriți să obțineți o soluție mai blândă, adăugați apă distilată sau înlocuiți salvia cu o plantă mai puțin astringentă, cum ar fi mușetelul. Și așa ați obținut cea mai bună loțiune tonică pentru strângerea porilor și curățarea feței.