Mama surogat, o sarcină la modă printre celebrități!

Home / Lifestyle / Mama surogat, o sarcină la modă printre celebrități!
Mama surogat, o sarcină la modă printre celebrități!

Foarte multe cupluri aleg, mai nou, mama surogat pentru a deveni părinți. Este o practică la modă pe care au îmbrățișat-o foarte rapid și celebritățile de peste ocean. Starleta de reality-show Kim Kardashian și rapperul Kanye West, care alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase cupluri din industria de divertisment, vor deveni părinți pentru a treia oară, în ianuarie, cu ajutorul unei mame-surogat. Al treilea copil al cuplului va fi o fetiță, au anunțat miercuri mai multe tabloide americane, citate de AFP.

APA DE LA ROBINET, CONTAMINATĂ! OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU DESCOPERIT O SUBSTANȚĂ PERICULOASĂ PENTRU SĂNĂTATE

„Toată familia e în al nouălea cer. Kim căuta o mamă-surogat de mai multe luni și a găsit abia recent candidata perfectă” pentru a naște al treilea copil al cuplului, care are deja o fiică, North, și un fiu, Saint, a dezvăluit o sursă.

„Ei vor ca totul să fie perfect și ca bebelușul să fie extrem de sănătos” și „Kim asigură (mamei) un regim alimentar ideal, deci toată lumea știe ce consumă bebelușul înainte de a se naște”, a adăugat aceeași sursă.

TMZ, un site specializat în publicarea de articole despre celebrități, afirmă că al treilea copil al cuplului, care va fi o fetiță, urmează să se nască în ianuarie și că mama-surogat, care nu are voie să își vopsească părul sau să facă baie în jacuzzi, a primit din partea celor două vedete americane suma de 45.000 de dolari.

CE ESTE ANXIETATEA SOCIALĂ ȘI CUM TE VINDECI DE EA?

Kim Kardashian, victima unui violent jaf armat comis în toamna anului trecut la Paris, a suferit din cauza unei afecțiuni a placentei, care i-a provocat complicații medicale severe în timpul celei de-a doua sarcini și care ar putea să îi pună viața în pericol dacă ar fi decis să rămână însărcinată pentru a treia oară.

Celebritățile aleg mama-surogat

Revista People a enumerat o serie de artiști de seamă din industria de divertisment care au apelat la ajutorul mame-purtătoare. Pe această listă se află actorii Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, cântăreții Michael Jackson și Elton John și top-modelul Tyra Banks.

PACIENȚII CU BOLI CARDIOVASCULARE SE POT OPERA GRATIS ȘI LA SIBIU

Sursa: Agerpres.ro