Mănâncă acest mic dejun cu proteine, iar talia ta se va subția considerabil!

Home / Health / Mănâncă acest mic dejun cu proteine, iar talia ta se va subția considerabil!
Mănâncă acest mic dejun cu proteine, iar talia ta se va subția considerabil!

Micul dejun este de obicei un lucru standard pentru noi toți: cereale, lapte și iaurt, care poate deveni cea mai plictisitoare rutină. Noi vrem să experimentăm cu micul dejun și ne-am îndepărtat puțin de rețeta și ingredientele de bază, așa că vă spunem despre o rețetă minunată, care pe lângă faptul că are multe proteine, vă poate ajuta și la subțierea taliei!

Această rețetă vă va ajuta să începeți ziua cu o mulțime de energie și vă va ajuta să și pierdeți în greutate, reducând inflamația intestinelor în același timp. Vei recunoaște ingredientele, poți să le incluzi oricând în rutina de dimineață, dar o să vă arătăm un nou mod de a le pregăti. Este o rețetă plină de proteine și grăsimi sănătoase, care vor stimula pierderea în greutate și vor da un impuls de energie, vă vor ajuta să creșteți masa musculară și o să vă ofere un sentiment de sațietate, care va dura mult mai mult!

Încearcă acest remediu natural și nu te vor mai durea oasele deloc de acum înainte!

Iată rețeta:

  • 2 ouă
  • 1 avocado
  • Piper, sare, turmeric sau ardei iute (după gust)

Se încălzește cuptorul la  225 C. Feliile de avocado se taie în două și se îndepărtează semințele pentru a face loc ouălor. Sparge ouăle și pune-le în jumătățile de avocado. Le condimentați cu condimentele preferate și ați terminat. Luați o tigaie cu niște hârtie de copt, plasați jumătățile de avocado și puneți-le la cuptor.

Beneficii pentru sănătate

Întrebati orice expert de fitness și vă va spune același lucru, acela că ouăle sunt un excelent superaliment și sunt o mare sursă de energie. Ouăle sunt bogate în vitamina D – întăresc oasele și previn osteoporoza; vitamina A – îmbunătățește sănătatea ochilor; vitamina B12 – reglează celulele roșii din sânge;  B2- digestie; Vitamina E întărește sistemul imunitar și îmbunătățește funcția creierului, ochi și starea pielii. Iar conținutul lor ridicat de grăsimi îl face să fie un excelent mic dejun.

Cât despre avocado, acesta abundă într-un număr de nutrienți cum ar fi potasiu, fibre, vitamina E, magneziu și acid folic, toate acestea sunt extrem de benefice sănătății, ajută la detoxifierea întregului organism și ajută procesul digestiv. Cantitatea mare de fibre ajută la detoxifierea colonului. Grăsimile sănătoase reglementează nivelul de colesterol LDL și menține echilibrul hormonal.

Având în vedere toate aceste beneficii vă garantăm că această combinație de mic dejun vă oferă toate substanțele nutritive necesare pentru o pierdere sănătoasă în greutate.