Măscă antirid cu morcovi: reduce inflamațiile, acneea, petele și întinerește pielea

Home / Beauty Tips / Măscă antirid cu morcovi: reduce inflamațiile, acneea, petele și întinerește pielea
Măscă antirid cu morcovi: reduce inflamațiile, acneea, petele și întinerește pielea

Masca antirid cu morcovi poate fi exact ceea ce trebuie pentru tenul vostru, asta dacă vă confruntați cu probleme. Chiar și așa, masca din morcovi poate fi folosită de oricine, deoarece este bogată în vitamina A, esențială pentru pielea noastră. Morcovii nu sunt buni doar să-i mâncăm, ci și să-i folosim în creme sau măști. Pentru un efect de durată, preparați o dată pe săptămână în diferite combinații, iar tenul vostru va arăta mult mai bine.

Masca din morcovi este foarte benefică pentru piele datorită antioxidanților care oferă elasticitate și ajută la refacerea celulelor feței, mai exact întinerirea lor. De altfel, morcovii conțin o cantitate mare de vitamina A, care ajută la hidratarea și protejarea pielii de soare. Un plus pentru tenul vostru, morcovii ajută la reducerea inflamațiilor, acneei și previne infecția.

Dacă ai tenul uscat sau zona ochilor se ridează ușor, o mască potrivită este cea din morcovi, avocado și ulei de măsline. O altă variantă mai este cea din morcovi și castravete, care este foarte hrănitoare pentru piele.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ TE SPELI CU APĂ MINERALĂ PE FAȚĂ: EFECTELE BENEFICE ASUPRA TENULUI!

De altfel, masca din morcovi vă ajută să scăpați de petele roșii de pe față. Pentru ca efectul să se vadă imediat, trebuie să lăsați masca pe față în jur de 30 de minute, după care o înlăturați cu apă călduță. Combinația perfectă este din morcovi cu fulgi de orez măcinați.

Masca din morcovi este foarte bună cași îngredient antirid, deoarece ajută pielea să se refacă, iar în combinație cu uleiurile grase chiar face minuni asupra tenului. De asemenea, ea poate fi folosită și înainte de machiaj, deoarece hidratează intens pielea.

FOTO: meohay.info