Mască antirid cu turmeric. Cum să ai un ten fără imperfecțiuni

Home / Beauty Tips / Mască antirid cu turmeric. Cum să ai un ten fără imperfecțiuni
Mască antirid cu turmeric. Cum să ai un ten fără imperfecțiuni

Dacă doriți să aveți un ten impecabil și să încetiniți procesul de îmbătrânire, iată, există o soluție simplă și ieftină. Masca cu turmeric, alimentul minune și ieftin. Dacă repetați o dată pe săptămână acest tratament veți avea rezultate pe termen lung.

Sofranul indian sau turmericul este un condiment asemănator cu ghimbirul, originar din Asia, ce poate fi folosit și ca mască de față datorită beneficiilor sale pentru piele. Turrmericul are acţiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei, creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele, acţiune antimutagenică, anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor (cancer de sân, de stomac, de colon, de plămâni, de piele), acţiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, are proprietăţi antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătăţeşte circulaţia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer şi efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, creşte mobilitsatea articulaţiilor, tendoanelor, reduce tumefacţia, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secreţiile bronşice, acţiune hemostatică, cicatrizantă.

Pentru a prepara o mască antirid aveți nevoie de trei elemente esențiale, care nu vă vor costa o avere. Oricine își poate prepara acasă o mască cu turmeric.

Ingrediente

1 linguriță de turmeric

1 linguriță de miere raw organică

1 linguriță de lapte sau iaurt

Preparare:

Pune pudră de turmeric într-un bol, adaugă mierea, după care laptele sau iaurtul. Asigură-te că pasta este suficient de groasă, pentru că turmericul poate păta hainele.