Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!

Home / Beauty Tips / Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!
Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!

Dacă ați avut  probleme cu bronzatul excesiv, pielea uscată, descuamarea pielii, acnee, vă dăm o rețetă pentru o mască incredibilă de față, care va reda strălucirea pielii aproape instantaneu. Dacă o aplicați, scăpați de oricare dintre problemele menționate mai sus. Iată cum se prepară masca facială care întinerește tenul și îi redă strălucirea în numai 15 minute!

Dacă folosiți această mască în mod regulat, pielea voastră va deveni fermă, strălucitoare, netedă și ridurile se vor șterge definitiv de pe față, iar tenul  vostru va arăta impecabil. În plus, este atât de simplu de făcut, iar ingredientele atât de ușor de găsit, încât nu aveți cum să ziceți NU acestei măști!

Mască facială cu miere și roșii. Bună pentru toate tipurile de ten

Rețetă pentru mască incredibilă:

  • 2 linguri de cereale sau fulgi de ovăz
  • 1 plic de ceai – mușețel sau flori de mușețel tocat
  • 100-150 ml de apă sau lapte pentru fiert

Procesul de preparare:

Luați mușețel din plic sau florile de mușețet tocate. Se amestecă cu cereale sau fulgi de ovăz (va trebui să macinați cerealele). Se adaugă 100-150 ml de apă sau lapte fiert. Lasă timp de câteva minute, pentru ca totul să se transforme într-un amestec gros. În timp ce totul este cald înspre fierbinte, aplicați un strat gros pe față, cu mare atenție să nu vă ardeți la degete.  Pentru ca masca să nu cadă de pe față, puneți un strat gros de tifon peste ea. Îndepărtați masca după 15 minute și sspălați fața cu apă caldă.

Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

Tenul vostru va fi ca de bebeluș. Roșeața dispare, iar pielea devine mai sănătoasă, netedă, moale și fermă. Folosiți această mască  incredibilă în mod regulat și niciodată nu veți mai avea probleme cu tenul dumneavoastră.