Masca facială care albește tenul instant! Merită încercată!

Home / Beauty Tips / Masca facială care albește tenul instant! Merită încercată!
Masca facială care albește tenul instant! Merită încercată!

Mulți factori contribuie la închiderea la culoare a tenului nostru și deterioratea lui, cum ar fi expunerea prelungită la soare, poluarea și utilizarea excesivă a produselor încărcate chimic. După un timp, acest lucru își pune amprenta și pielea noastra își pierde strălucirea și devine mai inchisă. Din moment ce nimănui nu îi place să aibă pielea întunecată, câteva rețete merită încercate pentru a albi tenul. Mai jos, puteți găsi una dintre ele. 

Sunt tone de creme și măști care redau strălucirea pielii, dar, din păcate, acestea sunt pline de substanțe chimice nocive, care fac mai mult rău decât bine. În loc de a folosi aceste produse dăunătoare și costisitoare, încercați variantele naturale. Există unele remedii ce vor lumina în mod eficient pielea, cum ar fi și cea de mai jos.

Masca facială care șterge imediat ridurile de pe față! Așa trebuie să o prepari!

Următorul remediu este făcut din iaurt, miere și suc de lămâie și face minuni pentru pielea ta. Iaurtul are mai multe substanțe nutritive care sunt bune pentru piele. Este bogat în acid lactic, care are proprietăți de albire. Mierea de albine, pe de altă parte, este de asemenea benefică atunci când vine vorba de albirea pielii și hidratează. Ea are proprietati antibacteriene care pot ajuta la atenuarea petelor de vârstă și la estomparea cicatricilor produse de acnee. Lămâile au proprietăți acide care le transformă într-un excelent agent de albire natural pentru piele și cantitatea mare de vitamina C din ele încurajează regenerarea celulară.  De asemenea, acestea sunt bogate în antioxidanți care îmbunătățesc tenul tău per ansamblu.
Mască albire ten

Ingrediente:

  • Iaurt
  • Miere
  • Suc de lămâie

Se amestecă toate ingredientele până la omogenizare, se aplică amestecul pe față și se lasă timp de 15 minute. Se clătește cu apă caldă și se aplică cremă hidratantă. Se repetă procedura de câteva ori pe săptămână, până când sunteți mulțumite de rezultate.