Masează ușor această cremă pe corp și vei vedea cum grăsimea dispare instant! Slăbești de la prima aplicare!

Home / Beauty Tips / Masează ușor această cremă pe corp și vei vedea cum grăsimea dispare instant! Slăbești de la prima aplicare!
Masează ușor această cremă pe corp și vei vedea cum grăsimea dispare instant! Slăbești de la prima aplicare!

Există mulți oameni care au încercat această cremă uimitoare și au spus că este foarte eficient. De aceea noi vom prezenta rețeta până acum secretă a acestei creme, care s-ar putea să te ajute să pierzi în greutate într-o perioadă foarte scurtă de timp. Nu mai  poți purta hainele tale preferate? Ar trebui să încerci cu siguranță această cremă miraculoasă, care are capacitatea de a elimina grăsimea acumulată și de a reduce celulita.  

Un alt lucru pozitiv cu privire la această cremă este că nu are niciun fel de efecte secundare. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la eliminarea bărbiei duble, reducând volumul în zonele în care doriți să pierdeți în greutate, cum ar fi coapsele și abdomenul.

Cinci moduri prin care gâtul tău poate să devină cu adevărat spectaculos și frumos! Fără piele lăsată și bărbie dublă!

Aici este rețeta pentru această cremă uimitoare:

  • 2 linguri de vaselină (sau VapoRub, o cremă specială)
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu
  • 1 porție mică de camfor
  • 3 linguri de alcool

Prepararea și aplicarea:

Ar trebui să amestecați foarte bine toate ingredientele până când obțineți o cremă. Aplicați această cremă pe zonele în care doriți să piardeți în greutate și apoi înveliți zona respectivă cu folie de plastic.  Lasă să acționeze timp de 20 de minute și apoi clătiți cu apă caldă. În afară de faptul că vă va ajuta să pierdeți în greutate, această cremă este ideală pentru a îmbunătăți aspectul pielii.  Această cremă este foarte ieftină și simplu de realizat.