Măști de păr cu ricin care fac minuni! Vei avea cel mai frumos păr după ce le utilizezi!

Home / Beauty Tips / Măști de păr cu ricin care fac minuni! Vei avea cel mai frumos păr după ce le utilizezi!
Măști de păr cu ricin care fac minuni! Vei avea cel mai frumos păr după ce le utilizezi!

Ricinul face minuni, nu numai pentru părul capilar, cât și pentru părul sprâncenelor și al genelor, ajutând la regenerarea lor rapidă. Dacă ai probleme cu podoaba capilară, există nenumărate rețete și tratamente pe care le poți face acasă, care îți vor transforma pur și simplu părul și te vor face ”dependentă” de acest ingredient ieftin și eficient. Iată ce variante de măști pentru păr poți încerca pentru a-ți reface structura firului de păr!

Bogat în acizi grași și antioxidanți, uleiul de ricin ajută la fortificarea firului de păr, prevenind atât căderea părului, cât și degradarea acestuia. El poate fi folosit cu încredere și în diferite afecțiuni ale organismului, fiind util în tratarea lor.

Pentru păr însă, Elli.ro îți propune câteva măști care vor face minuni :

Masca de păr cu ulei de ricin și gălbenuș

Ricinul și gălbenușul de ou trebuie să devină cei mai buni prieteni ai tăi, mai ales dacă vrei să ai un păr lung, frumos și sănătos. Această mască te va ajuta sp obții rezultatele mult dorite.

Ingrediente: 

  • jumătate de ceașcă de ulei de ricin
  • un gălbenuș
  • o capsulă vitamina A

Se amestecă toate ingredientele, iar amestecul se pune peste firul de păr, astfel încât să îl acopere, de la rădăcină până la vîrfuri. Masca se lasă cel puțin o oră pe păr, pentru a acționa. Ar fi bine dacă ai înveli părul într-un prosop cald sau în folie alimentară, pentru ca acizii grași să poată acționa.

Masca de păr cu ulei de ricin și coniac

Coniacul este un tonic foarte bun pentru pielea capului, stimulând circulația sângelui. În combinație cu ricinul, efectele lui sunt absolut magice. Așa că această mască trebuie să o încerci, neapărat! Ai nevoie de o jumătate de ceașcă de ulei de ricin, trei linguri de coniac și un ou. Oul se bate, iar apoi se adaugă uleiul și coniacul. Masca se aplică fie cu degetele, fie cu o perie pentru vopsit părul. Se lasă să acționeze 1-2 ore, iar apoi se clătește cu apă călduță și șampon.

Mască de păr cu ulei de ricin și ulei de cocos

Este o mască magică pentru păr, care îl va hidrata în profunzime și va ajuta firele de păr să crească mai repede. Este nevoie de jumătate de ceașcă de ulei de ricin, 4 linguri de ulei de cocos, 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă uleiurile și se țin pe cap în jur de două ore. Apoi se șamponează părul și se usucă.