Medicul estetician Ina Sosoaca
0

Medicul Ina Sosoaca: ”Profiloplastia, un tratament nou, care are ca principal scop „beautificarea” profilului pacientului”

Cine nu vrea să arate bine? Probabil că nu există o persoană care să nu-și dorească să fie admirată, să fie apreciată și să lăudată pentru modul în care arată. Complimentele cresc stima de sine, iar dacă vrem să arătăm bine, însă Mama Natură nu ne-a oferit tot ajutorul în acest sens, putem apela la medicii esteticieni. Doctorul Ina Sosoaca ne explică de ce este importantă fizionomia unei persoane și ce soluții avem pentru a modifica anumite părți ale feței.

COSMETICĂ LA TINE ACASĂ: ÎNLĂTURĂ CEARCĂNELE ȘI COȘURILE DE PE FAȚA TA / VIDEO

Profilul este foarte important pentru imaginea unei persoane

Într-adevăr, nu întodeauna putem să realizam cât de proporțională este propria noastră fata din profil, dar pentru oamenii din jurul nostru profilul este remarcabil și personalizat.  Dacă vă faceți o poza din profil, în majoritatea cazurilor nu sunteti multumiți, ba chiar nu vă recunoașteti, de multe ori.

TRATAMENTE PENTRU CĂDEREA PĂRULUI FĂRĂ CHIMICALE / VIDEO

Ce putem face?

Profiloplastia – un tratament nou, care are ca principal scop „beautificarea” profilul pacientului. După anumite calcule, strict necesare, prin intermediul acidului hialuronic, toxinei botulinice, sau a substantei de lipoliza injectabila, putem să restabilim sau să îmbunătățim proporțiile dintre frunte și forma nasului (acidul hialuronic în cazurile mai ușoare, rinoplastie pentru situații mai complicate), dintre forma buzelor și volumul bărbiei, precum și volumul țesutului adipos la barbia dublă. Procedura se face, de obicei, în câteva ședințe (2-3, după caz), durează în jur de o oră, are contraindicații obișnuite ca și pentru procedurile injectabile. Este indicată atât pentru femei, cât și pentru bărbați, mai ales dacă doriți un selfie reușit din profil, a menționat medicul estetician pe pagina de Facebook.

rofiloplastia
După câteva ședințe de profiloplastie aspectul fizic se va schimba în bine. FOTO: PEXELS.COM
Ina Sosoaca este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul estetician poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Sosoaca.
Doctorul estetician Ina Sosoaca colaborează cu Bella Medical Spa, unde vă puteți face programări pentru consultații.

S-ar putea să-ți placă și...