Menajeria din Tunari, de aici afli tot ce ai nevoie despre animăluțe

Home / Lifestyle / Menajeria din Tunari, de aici afli tot ce ai nevoie despre animăluțe
Menajeria din Tunari, de aici afli tot ce ai nevoie despre animăluțe

Tot hoinăream pe internet căutând poze drăguțe pentru voi, cititorii elli.ro, și tot căutând, și tot căutând, în cele din urmă, am dat de o pagină de Facebook numită Menajeria din Tunari (ar trebui să o vizitați și voi). Și cum sunt înnebunită după aproape orice vietate, spun aproape pentru că îmi e frică, trebuie să recunosc, de șerpi și scorpioni, și gândaci, nu am putut rezista pozelor simpatice cu pisici și câini. Și mai pun și filmulețe d’alea drăguțe, că uite așa mi-au pierdut mai bine de o oră pe facebook-ul lor, uitând de scopul meu pricipal. Pe mine m-au cucerit total cei care au avut această idee genială, în sensul că, din când în când, le distribui postările și pe elli.ro, ca să vă bucurați și voi de ceea ce văd eu.

Dar ca să înțelegeți ma bine despre ce este vorba, asta ca să vă convingeți că nu îi laud degeaba, mai bine citiți descrierea, intrați pe Facebook-ul Menajeria din Tunari, dați like și distribuiți postări. În zilele astea friguroase și cu cerul plini de nori trebuie să mai și zâmbim, iar ei chiar reușesc să ne facă să … ne arătăm dinții 🙂

Menajeria din Tunari

”Bine ai venit la „Menajeria din Tunari”! Dacă-ți plac animalele, dincolo de mângâierea celor de plus din magazine și distribuirea filmulețelor haioase pe Facebook, atunci ai nimerit bine. Avem aici de toate! Și căței și pisici, personalități diferite, mutrițe haioase, acre sau sictirite, fitze, iubire, alintături și istericale. Iar cei care au animale știu foarte bine despre ce vorbesc. Vei face cunoștință cu 8 suflete mișto, 8 personalități, 8 perechi de ochișori care nu așteaptă decât să fie băgate în seamă! În fiecare zi. Mă rog, dacă se poate după ce mănâncă, ar fi ideal. Unul e bolnăvior, altul rupt de foame din naștere, unul e gelos, altul ofticos, una vrea iubire, altă să fie mângâiată doar când are chef, unul mârâie din principiu, altă sare pe acoperișuri (fără a fi pisică…) și tot așa. Povești superbe care se scriu singure în fiecare zi.”

(L)