Metoda de 10 secunde prin care poți scăpa de grăsimea de pe burtă, picioare și fund în doar o lună / VIDEO

Home / Diet and Fitness / Metoda de 10 secunde prin care poți scăpa de grăsimea de pe burtă, picioare și fund în doar o lună / VIDEO
Metoda de 10 secunde prin care poți scăpa de grăsimea de pe burtă, picioare și fund în doar o lună / VIDEO

A venit vara și a venit vremea costumului de baie, însă ce ne facem dacă ne rușinăm cu felul în care arătăm, grăsimea atârnă la burtă, iar picioarele sunt pline de celulită? Ei bine, există remedii, și nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a scăpa de grăsime și kilogramele în plus. Noi vă împărtășim o metodă unică prin care veți reuși să scăpați de surplusul de grăsime din jurul burții în doar o lună.

Citește și: Tot ce nu știai despre alimentele potrivite pentru slăbit și dieta corectă

Doriți să slăbiți, însă nu aveți timp de sală, dieta este bogată în mâncăruri procesate, iar șansele de a scăpa de grăsime sunt minime, însă după ce veți citi acest articol veți realiza că nu este atât de greu să slăbești. Aveți însă nevoie să renunțați la mâncare nesănătoasă și să treceți pe un meniu mai soft pentur organismul vostru. Așadar, metoda prin care puteți scăpa de grăsimea din jurul burții, de pe picioare, mâini, absolut de peste tot, nu este una grea. Exercițiul se numește ’Plank’ (plansa) și ajută garantat!

plank-exercitiu
Trebuie să vă sprijiniți în coate și degetele de la picioare și să rămâneți în această poziție cât mai mult. Astfel veți arde cât mai multe calorii, dar și vă veți tonifia musculatura

Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți în poziția de flotare, vă sprijiniți în antebrațe și rămâneți această poziție. Trebuie să aveți corpul în pozție dreaptă, privirea în podea și vă sprijiniți greutatea corpului în mâini și degetele de la picioare. Rămâneți în această poziție timp de 10 secunde în prima fază, iar apoi continuați cât mai mult timp, în funcție de cât rezistă fiecare.

Cu exercițiul Plank puteți scăpa de grăsimea de pe burtă, de pe spate, trunchi, picioare, brațe și fese, iar după o perioadă veți avea corpul mai tonifiat, dar și fără grăsime.  In acest exercitiu, muschii lucrează în fiecare secundă, însă trebuie să vă poziționați corect.